Așa o fi?

Așa o fi?

Pe baza informatiilor primite chiar din interiorul serviciului rusesc de spionaj FSB.

Criza europeana a emigrantilor este creata intentionat, la un moment bine ales, care se va maturiza tocmai la venirea iernii, cu scopul de destabilizare a sistemului european de coeziune. Adica, este de fapt un element al unui razboi neconventional, asimetric, la care nu i se poate da raspuns de acelas tip.

Aceasta actiune este finantata din bugetul FSB, fiind prevazuta suma de cca 20-25 miliarde Euro.

Actiunea se defasoara simultan pe patru paliere:

1- colportarea de zvonuri in zona de extractie a ”emigrantilor”, prin care populatia ajunge sa creada ca in Europa, in speta in Germania si Marea Britanie (tarile tinta ale celor care se indreapta spre Europa) s-au creat institutii speciale de ajutorare a cetatenilor din zonele de conflict, si ca SUNT ASTEPTATI ACOLO, in special pe motiv ca nu ar exista forta de munca suficienta.

2- finantarea de celule de interventie, care creaza canalele de deplasare si finantarea actiunii. Ele au organizat o retea de intermediari, calauze, carausi si sefi de echipe care indentifica, conving si ofera sprijin financiar personelor care sunt potentiali ”clienti” pentru aceste valuri de invadatori. Acestia achita un avans mic, diferenta este acoperita de ”binefacatori” care le ofera imprumuturi fara dobanda, iar rambursarea urmeaza sa se faca DUPA SOSIREA IN TARA TINTA, din fondi=urile pe care se spune ca le-ar primi fiecare emigrant in Germania si Marea Britanie de la statele respective. Sa se observe ca cele doua state sunt cele mai puternice forte militare din NATO- EUropa si ca lovitura este foarte bine tintita.

3- crearea de tulburari in tarile tinta, in doua etape:

a)- un grup de actiune umanitar in sprijinul emigrantilor, pentru a facilita atingerea obiectivului de patrundere in teritoriul tinta a maselor de manevra deja indoctrinate si care au motivatia financiara (platirea datoriei) de a ajunge acolo;

b)- grupuri de extrema dreapta si de extrema stanga - ce vor veni ulterior in conflict intre ele - care vor interveni la un anumit semnal, treptat, pana la declansarea unor crize ce trebuie sa duca la revolte masive la iarna (moment in care rusii vor intrerupe furnizare de gaze catre Germania si alte tari) avand drept tinta grupurile de emigranti pe de o parte si stabilitatea guvernamentala pe de alta parte; acest lucru are drept scop principal slabirea coeziunii europene si incetarea ajutoarelor pentru tarile din fosta zona de ocupatie si influenta a Rusiei, cu recuperarea pe cai diplomatice si separat prin mijloace specifice serivciilor de spionaj, a influentei in fostul imperiu rusesc.

4- intiative diplomatice de suprafata, menite a face din Rusia un pion central in asa zisa lupta anti-terorista, cu scopul de a slabi presiunea pe Rusia la toate nivelele si de a permite Rusiei sa isi consolideze pozitia in flancul din Orientul Mijlociu al dispozitivului NATO;

In paralel, se desfasoara obisnuita intoxicare prin mass media, e-mail-uri si campanii de postari pe retele de socializare, in paginile diferitelor publicatii electronce, in presa scrisa (prin ziaristi platiti) etc., indicandu-se tinte false, traditionale: USA, Israel, evreimea mondiala, capitalismul ca sistem, NATO ca entitate militara, colonialismul, ideologia fascista sau nazista etc, adica toti factorii istorici care au fost inamici ai Rusiei in general.

Cu alte cuvinte, valurile de emigranti nu sunt decat un ”tsunami” uman indreptat, in mod cinic, impotriva NATO ca inamic creat de ideologia etatista am lui Putin si impotriva economiei europene, ca raspuns la sanctiunile economice.

Iar SUA si Israel vor fi folosite ca tapi ispasitori, pentru a aduce Rusiei un aparent avantaj strategico-politic.

Analiza de mai sus a fost publicata in documentele diplomatice ale Suediei, in cadrul analizelor lunare de informare.
Ele au fost obtinute prin intermediul unor agenti de analiza din China.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...