Avem DREPTUL să AFLĂM ce-au ,,POVESTIT'' ŞEFII SRI cu Elena Udrea, sau RĂMÂNEM un POPOR de PROŞTI?

Avem DREPTUL să AFLĂM ce-au ,,POVESTIT'' ŞEFII SRI cu Elena Udrea, sau RĂMÂNEM un POPOR de PROŞTI?

Deşi cretinul pus de maimuţoi în frunte comisiei parlamentare care ar trebui să controleze activitatea SRI, şi să ne ferească pe noi, românii, de abuzuri, s-a comportat după audierea lui Coldea ca un laş ordinar, un senator, fost ofiţer SRI, a dat câteva amănunte preţioase. Care, altfel, dacă ne-am fi ghidat doar după comunicatul oficial al comisiei, ar fi rămas ascunse opiniei publice. 

Aşa am aflat că recent arestata pentru fapte de corupţie Elena Udrea, în consecinţă un personaj dubios şi despre care serviciile ştiau deja la acel moment că are mari probleme, s-a întâlnit pe faţă, în biroul directorului, şi nu o singură dată, ci de două ori, cu şefii SRI. Şi cu cel civil, şi cu cel militar. În datele de 10 noiembrie şi 15 decembrie.

Suntem nebuni? În ce ţară trăim? Ce negocieri murdare s-au purtat? Ce dosare s-au negociat? Cine, pe cine, a şantajat sau ameninţat? Pentru că nu s-a vorbit, conform scurgerilor pe surse din ambele tabere, despre gustul napilor sau sexul scoicilor. A curs sânge pe pereţi.

Iar ceea ce s-a întâmplat la doar o lună după ultima întâlnire face obligatorie aflarea integrală a discuţiilor. Pentru ca românii să nu rămână, la nesfârşit, un popor de proşti!

Demisia directorului civil al SRI, George Maior, are legătură cu acele discuţii. Şi explozia de dosare pe numele Elenei Udrea are legătură cu acele discuţii. Amănuntele care vor apărea în curând vor dovedi aceste lucruri!

Cel de-al doilea amănunt furnizat de senatorul Savu după audierea lui Coldea este şi mai exploziv. Savu a spus că SRI nu i-a furnizat fostului preşedinte date despre implicarea procurorului-şef DIICOT Alina Bica în probleme penale. Deşi, aşa cum rezultă din rechizitoriul procurorilor DNA, ele erau cunoscute şi monitorizate la acea dată!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro