Baronul de Olt, Paul Stănescu, aşteaptă DNA-ul în fiecare zi, la ora 6 dimineaţa-VIDEO

Baronul de Olt, Paul Stănescu, aşteaptă DNA-ul în fiecare zi, la ora 6 dimineaţa-VIDEO

Paul Stănescu, președinte CJ Olt: “Competiția asta va fi pe viață și pe moarte și chiar pe libertate. Și eu mă uit dimineata la 6, că atunci vine DNA-ul și le spuneam colegilor mei: Mă, da pe mine de ce nu mă ia, că eu mai sunt singurul pe aici?” Afirmaţia lui Stănescu apare pe înregistrare la minutul 43.25.

“Competiția asta va fi pe viață și pe moarte și chiar pe libertate. Și eu mă uit dimineata la 6, că atunci vine DNA-ul și le spuneam colegilor mei: Mă, da pe mine de ce nu mă ia, că eu mai sunt singurul pe aici?”, le-a mărturisit Paul Stănescu, colegilor din PSD, la conferința municipală a PSD Caracal, informează adevarulcaracalean.ro.

Însă trebuie să urmăriţi, începând cu minutul 14.50 discursul baronului Stănescu şi al celui care urmează la cuvânt, un anume Toma Prună, profesor care ocupat de-a lungul anilor mai multe funcţii de conducere în învăţământul din Olt. Prună îl citează pe Mircea Badea. Urmează la cuvânt o doamnă care vrea alegerea lui Ponta din primul tur. Pentru a nu se mai întâmpla, în turul 2, ce s-a întâmplat cu Geoană. Şi, apoi, de la minutul 26.10 răspunsul lui Stănescu. La minutul 33 vorbeşte Marius Oprescu, cercetat penal pentru omor din culpă, mâna dreaptă a baronului Stănescu. În vara lui 2009, acest Oprescu stătea de-a dreptul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, în sala de şedinţe a CJ Olt. La minutul 37 vorbeşte deputatul Virgil Delureanu care descrie metodele de lucru din campanie şi ziua alegerilor-schema piramidală.

Citeşte şi: http://www.comisarul.ro/politic/dna-incepe-decimarea-psd/opera%C5%A3iunea-octombrie-ros_189406.html

Iată şi filmuleţul în care Marius Oprescu, prim-vicepreşedinte al PSD Olt şi vicepreşedinte al CJ Olt stă de-a dreapta lui Bercea Mondial

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …

5 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!