Băse e ON FIRE!/RĂSPUNSUL lui Rareș Bogdan

Băse e ON FIRE!/RĂSPUNSUL lui Rareș Bogdan

Traian Băsescu s-a încărcat! Ultima lui postare o demonstrează! Comentariile sunt de prisos...

"Vineri, între orele 21.00 şi 23.00, am participat la o emisiune moderată de dl. Hoandră la RealitateaTV.

Cu o zi înainte, m-a invitat printr-un sms prin care mă informa că tema emisiunii este legată de mandatele mele la Cotroceni şi că vor participa domnii Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu şi profesorul Coşea. Mi-am zis că este în regulă 3 la 1, avînd în vedere avantajul informaţional al unui proaspăt fost preşedinte şi considerînd că Hoandră va rămîne moderator.

Ajung la post cu 6 minute înainte de ora 21.00. M-a întîmpinat dl. Hoandră pe care, în drum spre studio, l-am întrebat dacă el şi invitaţii ştiu destulă carte pentru a putea face o emisiune de două ore despre mandatele de 10 ani ale unui preşedinte. Hoandră m-a asigurat, pe drum, că va fi o emisiune grea pentru că sunt pregătiţi şi mi-a strecurat că, mai tîrziu, ar putea să vină şi dl. Rareş Bogdan, iar guru Guşă ar putea să intervină prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat.

Am ajuns în platou cu 4 minute înainte de începerea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cînd ai invitat un fost preşedinte. De regulă, invitaţii sunt în platou sau eşti condus acolo unde se află şi aceştia. Cu un minut înainte de ora 21.00, a intrat în platou dl. Coşea, iar cu cîteva secunde înainte de începerea emisiunii, au năvălit în platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea în platou, din schimbarea de listă a invitaţilor și din ce-mi spusese Hoandră la sosire, mi-am dat seama că emisiunea este o capcană şi am tratat-o ca atare.

La terminarea emisiunii, Hoandră şi Rareş Bogdan se gudurau pe lîngă mine, desigur în calitate de gazdă, încercînd să-mi spună că ei sunt băieţi buni şi că n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rareş Bogdan, noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei româneşti. Ajuns acasă, am cerut soției toate lămîile pe care le avea în frigider și le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului, în timp ce mă întrebam de ce a coborît atît de jos şi dl. Leca susţinînd că afirmaţiile doamnei Stanciu au fost făcute în 2013, ba pe urmă în 2014, cînd în realitate au fost făcute pe 24 februarie 2015.

Nu vă povestesc mai mult, pentru că restul aţi văzut pe ecrane şi cu siguranţă fiecare a rămas cu percepţia lui.

Am regretul că, în afara acestei triplete neprofesioniste, domnii Gușă, Rareș Bogdan și Hoandră, postul beneficiază de serviciile cîtorva jurnaliste excepționale, iar trei mameluci le pot compromite și pe ele odată cu postul .

Mi-am dorit să vorbesc despre realităţi şi întîmplări din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia să ofere românilor şansa de a primi de la mine informaţii despre decizii şi mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodată de un preşedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.

Mie îmi pare rău de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele", a scris Traian Basescu pe pagina sa de socializare.

Răspunsul lui Rareș Bogdan

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu continua sa fie ticalos si ma obliga sa vorbesc despre lucruri despre care in mod normal nu as vorbi. Ii place circul, nici o problema, sa ii dam circ. (Apropo, dupa Emisiune i-am spus sa renunte la PMP pentru ca este un proiect politic mort, daca asta este "a te gudura......" .......poate ii amintesc si ce mi-a spus suierand printre dinti imediat dupa emisiunea de vineri seara cand era extrem de nervos exact pe persoana mea!!!!) Se pare ca omul Basescu nu poate trai decat in acest mediu mizerabil. ....Astept reactia la prima mea provocare pe care din motive de decenta nu am dorit sa o adresez in Emisiune in momentul in care a incercat sa ma
intimideze dupa modelul "v-a placut la aseara la Vantu" folosindu-se de fostul edil de la 5 Marian Vanghelie....
1. De cate ori l-a primit ACASA la
8.00, respectiv la 8.30 pe Marian Vanghelie (....in pantaloni scurti, in picioarele goale, doar e marinar emoticon smile ) deci fara papuci de casa si cu cafeaua adusa de Doamna Maria sau de....? Toate astea in timpul in care era presedinte al Romaniei! Deci nu un biet jurnalist ca mine care se poate intalni oriunde si oricand cu oricine. Apropo, MV nu a fost niciodata la mine acasa, poate spune tupeistul de serviciu care continua sarada de parca ar fi fost primul circar al Romaniei si nu primul in Stat timp de 10ani ca MV nu a fost de cel putin 7ori la el acasa? 
2. Cate voturi a primit PMP de la 3+2 baroni PSD si PNL la alegerile europarlamentare din 2014 si daca isi aminteste ce le-a promis acestora..... Daca nu isi aminteste il asigur ca ii voi aminti eu foarte curand.
3. Cum si prin cine a incercat preluarea si ulterior controlul asupra RealitateaTv? Lucru care nu i-a reusit ceea ce a fost si unul dintre motivele care au dus la cererea lui ca eu sa fiu indepartat de la RealitateaTv. 
4. Daca isi aminteste numele hotelului din Seycelles si cine l-a insotit acolo?
5. Daca isi mai aminteste totusi de plecarile in Dubai si Qatar? Nu l-am
intrebat doar sa ma aflu in treaba si el stie asta foarte bine asta......
6. Daca stie ce baroni PSD i-au bagat voturi in traista domnitei EBa la europarlamebtarele precedente? Pentru ca de modul in care s-au strans semnaturile sunt convins ca isi aminteste. Daca nu, foarte probabil isi vor aminti altii! 
7. Daca mai tine minte ce amenintare mi-a transmis prin "omul care astazi zice el ca e un analist slab" a doua zi dimineta, intr-o vineri, imediat ce eu inainte cu o seara, intr-o joi de decembrie 2014 am vorbit de gasca de la ANRP si mai ales de Horia Simu! 
8. Daca are vreo legatura speciala
cu arestarea primului om de la ANRP, vicepresedintele Remus Baciu, in 2011......asta apropo de faptul ca nu stia de ilegalitatile de acolo :))

SPECTACOLUL CONTINUA. Si e doar inceputul.....

Ca sa fie clar, NU am dorit sa merg la Emisiune, pana la 20.10 eu stiam ca intra Basescu pe telefon, (eu am plecat de la Snagov la 20.34 dupa indelungi insistente) am inteles ca pe colegul Tavi l-a anuntat la ora 19.30 ca doreste sa isi apere mandatele dupa ce acesta i-a trimis un SMS joi la pranz spunandu-i ca asteapta si pozitia sa privitoare la cele doua mandate in care a condus Romania, adica tema emisiunii Realitatea Romaneasca de vineri seara. Am ajuns la Realitatea dupa ce mi-am lasat fiul acasa, la 21.42 si NU am dorit sa intru in Studio deoarece AM SOLICITAT foarte clar si chiar pe un ton radical sa fie scosi la pauza publicitara de la ora 21.53 domnii Cosea, Poenaru si colegul Iulian-(cu primul si ultimul m-am oferit eu sa vorbesc pentru a explica de ce e mai bine asa!). Am spus clar, am venit, mi-am stricat seara dar nu doresc sa intru in Studio alaturi de ceilalti din Platou deoarece am considerat ca da impresia de "haita" si Basescu se va victimiza. Cererea mea a fost ca in Emisiune sa ramana moderatorul, Tavi si colegul Costi Rogozanu alaturi de mine si invitatul Traian Basescu. Am fost acuzat de "vedetism" si am fost somat sa incetez cu cererile absurde..... Restul e can-can si ramane pentru iubitorii de istorie contemporana.... emoticon smile Noi si voi sa fim sanatosi, restul e trecator”, scrie Rareș Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia