Băsescu: Ponta doreşte să-şi obţină mandatul de preşedinte pe ură, i se va întoarce în cap

Băsescu: Ponta doreşte să-şi obţină mandatul de preşedinte pe ură, i se va întoarce în cap

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri că premierul Victor Ponta doreşte să îşi obţină mandatul de preşedinte pe "ura împotriva lui Băsescu", precizând că îl atenţionează public asupra faptului că "i se va întoarce în cap ura pe care o sădeşte".

Băsescu: Ponta doreşte să-şi obţină mandatul de preşedinte pe ură, i se va întoarce în cap (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

"Eu îl atenţionez public, i se va ntoarce în cap ura pe care o sădeşte. (..) Eu mai am trei luni şi plec, dar această ură i se va întoarce în cap pentru că nu va putea să livreze populaţiei ce a minţit că va livra", a mai comentat Băsescu, la B1TV .

Şeful statului a mai spus premierul Ponta este "de o lipsă de caracter incredibilă".

"Vă asigur că o să îl vedeţi spunând în faţa mea: «Dar sunt fericit, domnule preşedinte, dar sigur că da, domnule preşedinte, aşa facem, domnule preşedinte», şi când iese afară înjură sau îi face procese de intenţie lui Iohannis. Ce fel de om e ăsta? Cum poate ajunge omul ăsta preşedintele României?" , a declarat Băsescu, referitor la întâlnirile sale oficiale cu premierul Ponta.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda