Cele 10 promisiuni electorale ale lui Victor Ponta făcute BOR-ului (pamflet)

Cele 10 promisiuni electorale ale lui Victor Ponta făcute BOR-ului (pamflet)

1. Guvernul va acorda drept de vot tuturor sfintilor din calendarul Ortodox, acestia urmand sa fie inclusi si in calendarele religioase ale altor culte in schimbul unui vot “corect”.

2. Premierul Ponta il va decreta prin Ordonanta de Urgenta Sfant de Interes National pe PF Daniel, sub numele crestin de Sf. Arhanghel Votarie

3. In locul Catedralei Mantuirii Neamului, vor fi ridicate 41 de Catedrale ale Mantuirii Judetelor, care vor functiona sub egida Catedralei Neamului de Mantuiala.

4. Va promova prin Ordonanta de Urgenta religia ca materie obligatorie in scoala, urmand ca aceasta sa fie materie de examen la accesul in formele superioare de studiu. Pentru a nu ingreuna programa scolara, matematica si fizica vor deveni discipline optionale, acestea fiind oricum discipline pagane, fara de Dumnezeu.

5. BOR i se va acorda dreptul de a-si stabili propriile taxe si impozite aplicabile enoriasilor, degrevand astfel functionarimea din MFP de a isi irosi 3/4 din timp utilizat pentru inventarea acestora.

6. La cerere, preotii ortodocsi vor putea alege o saptamana pe an in care vor fi facuti sfinti, cu toate onorurile care decurg din asta. In saptamana respectiva, ei vor purta ecusoane cu inscriptia:”Mandru ca sunt Sfant Roman!”

7. Bisericii i se va aproba prin OUG mai vechea solicitare de a-si infiinta un cazino si o banca, chiar daca inca nu se stie exact daca banca nu va functiona ca si cazino si invers.

8. In schimbul initiativei voluntare venite din partea BOR ca sintagma “Inger, ingerasul meu” sa fie inlocuita cu “Victor, Victorasul meu”, Biserica va primi doua locuri in Guvern. Nota: de vazut daca nu locurile ocupate inutil de actualul Minister al Justitiei si Finantelor

9. Victor Ponta va avea drept de participare la lucrarile Sfantului Sinod, unde va putea aproba orice solicitare a BOR. La randul lui, PF Daniel va participa la sedintele de Guvern, unde Victor Ponta va avea dreptul sa aprobe orice solicitare a BOR.

10. BOR va deveni prin Ordonanta de Urgenta ordonator principal de credite, cu conditia ca nivelul creditelor neperformante sa nu fie peste triplul patratului mediei NPL inregistrate in sistemul bancar.

P.S. Acesta este un pamflet si rog a fi tratat ca atare. Multumesc pentru intelegere​. Comentariile, pe blogul  Hymerion.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante