Cezar Preda: Cătălin Predoiu va fi premier, nu Traian Băsescu

Deputatul Cezar Preda a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă la Buzău, că scenariul 'Traian Băsescu-premier e o marotă a PSD', iar în momentul în care noul PNL va forma o majoritate în Parlament, 'Cătălin Predoiu va fi în fruntea Guvernului'.

'Au lansat un scenariu odios, nesimțit, că Iohannis îl va pune premier pe Traian Băsescu. Și Traian Băsescu și Victor Ponta au intrat în cartea de istorie. În momentul în care vom avea majoritatea, Cătăin Predoiu va fi prim-ministru', a afirmat deputatul Cezar Preda.

Deputatul de Buzău a adăugat că dacă Traian Băsescu va reveni în politică în PMP, va trebui să o ia de la capăt cu acest partid. 'Înțeleg de la Traian Băsescu că dacă va reintra în politică va merge la PMP și îl va curăța acest partiduleț de toți corupții și de toți oamenii care au imaginea pătată, dar trebuie să o ia de la capăt, căci nu va mai rămâne nimic', a spus Preda.

El consideră că Victor Ponta ar trebuie să plece din postul de prim-ministru pentru modul defectuos în care s-au desfășurat alegerile în străinătate. 'PSD are majoritate, să-și pună alt premier. Dar Victor Ponta trebuie să plece, căci a jignit zeci de mii de români, a jignit românii care au luat bătaie și au fost tăvăliți pe jos pentru simplul fapt că doreau să voteze', a mai afirmat Cezar Preda.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Încă o ţară interzice accesul românilor, din 13 iulie. Lista completă a statelor care ne-au impus restricţii

3 Incident „ciudat” / Dacian Cioloș: „Aflu că unele televiziuni spun că aș fi „forțat” urcarea într-un avion de la…

4 Informație / După locale, PSD își va schimba denumirea. Nu este exclusă spargerea în două a partidului

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…