Cezar Preda: Cătălin Predoiu va fi premier, nu Traian Băsescu

Cezar Preda: Cătălin Predoiu va fi premier, nu Traian Băsescu

Deputatul Cezar Preda a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă la Buzău, că scenariul 'Traian Băsescu-premier e o marotă a PSD', iar în momentul în care noul PNL va forma o majoritate în Parlament, 'Cătălin Predoiu va fi în fruntea Guvernului'.

'Au lansat un scenariu odios, nesimțit, că Iohannis îl va pune premier pe Traian Băsescu. Și Traian Băsescu și Victor Ponta au intrat în cartea de istorie. În momentul în care vom avea majoritatea, Cătăin Predoiu va fi prim-ministru', a afirmat deputatul Cezar Preda.

Deputatul de Buzău a adăugat că dacă Traian Băsescu va reveni în politică în PMP, va trebui să o ia de la capăt cu acest partid. 'Înțeleg de la Traian Băsescu că dacă va reintra în politică va merge la PMP și îl va curăța acest partiduleț de toți corupții și de toți oamenii care au imaginea pătată, dar trebuie să o ia de la capăt, căci nu va mai rămâne nimic', a spus Preda.

El consideră că Victor Ponta ar trebuie să plece din postul de prim-ministru pentru modul defectuos în care s-au desfășurat alegerile în străinătate. 'PSD are majoritate, să-și pună alt premier. Dar Victor Ponta trebuie să plece, căci a jignit zeci de mii de români, a jignit românii care au luat bătaie și au fost tăvăliți pe jos pentru simplul fapt că doreau să voteze', a mai afirmat Cezar Preda.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo