Cît i-a transferat Șova lui Ponta din afacerea Turceni – Rovinari? Și cum?

Cît i-a transferat Șova lui Ponta din afacerea Turceni – Rovinari? Și cum?

Cică se dă un nou vot azi în Senat în cazul arestării lui Dan Șova. Indiferent de rezultatul acestui posibil vot, e o întrebare care se cere pusă: cît a scurs Șova către Ponta din afacerea Turceni – Rovinari în conturile și activitățile de plăcere ale lui Ponta?

 Imaginați-vă că, în timpul anchetei penale, se cercetează nu doar cum au ajuns banii de la Turceni și Rovinari la Șova, ci și unde s-au dus acei bani de la Șova. Sînt cel puțin două modalități prin care, de la Șova, bani din afacerea Turceni – Rovinari s-au scurs către Ponta: prin sponsorizarea raliurilor lui Ponta și prin transferuri financiare.

Dar de ce s-ar cerceta ce a făcut Șova cu banii luați de la Turceni și Rovinari? Păi, poate pentru că Șova a plătit niște servicii de lobby (ca să nu le zicem altfel) către cel/cei care i-au înlesnit încheierea afacerilor cu Turceni și Rovinari.

Iar dacă privim din unghiul ăsta de vedere, ne explicăm și de ce e Ponta așa nervos în ultima vreme și acuză o “circotecă politică” . Cătălin Prisăcariu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 De citit! / Este posibil, oare, așa ceva în inima României?

5 Zvon... / Din „culisele întâlnirii” PNL-PSD de la vila Lac