Cristian Adomniţei a fost ales preşedinte al PNL Iaşi

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL, el afirmând că, prin votul lor, delegaţii liberali la Conferinţa Teritorială au optat pentru "calea neatârnării" de PSD Iaşi.

Cristian Adomniţei a fost ales preşedinte al PNL Iaşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Din cele 596 de voturi exprimate de delegaţii la Conferinţa Teritorială a PNL Iaşi, Cristian Adomniţei a obţinut 409 voturi, în timp ce contracandidatul său, consilierul judeţean Victor Chirilă a luat 151 voturi. Un număr de 36 de buletine de vot au fost anulate.

La scurt timp după anunţarea rezultatului, Cristian Adomniţei a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că, prin votul pe care l-au dat, liberalii ieşeni au optat pentru "calea neatârnării" faţă de PSD.

"Mă bucur nu atât pentru mine, cât pentru colegii mei liberali, pentru că au înţeles că singurii care luptă pentru proiectele Iaşiului sunt cei din PNL. Astăzi au ales calea neatârnării faţă de PSD şi de a ieşi în faţa ieşenilor şi a le spune ce au făcut pentru oraş. Liberalii vor da aeroportul, în timp ce în perioada cât a fost în fruntea acestui judeţ, PSD nu a făcut nimic. Respingem politica PSD de a bloca şi a cumpăra la bucată membrii liberali. Colegii mei au ales azi calea demnităţii şi a lucrurilor bune pentru oraş în defavoarea atârnării de PSD şi a problemelor personale. PNL a dat semnalul că suntem alternativa la PSD. Eu unul nu mă agăt de trenul PSD, iar PNL dă un mesaj clar în acest sens", a declarat Cristian Adomniţei.

Conferinţa Teritorială a PNL Iaşi s-a desfăşurat în sala Teatrului Naţional din Iaşi, în prezenţa liderului PNL Crin Antonescu şi a altor lideri liberali.

Imediat după ce delegaţii şi-au exprimat votul, comisia de numărare s-a retras la sediul partidului, unde au fost numărate buletinele de vot.

Cristian Adomniţei a fost desemnat, în urmă cu două luni, lider interimar al PNL Iaşi, după ce fostul şef al organizaţiei Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

5 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum arată zona Fukushima la câțiva ani după dezastru