CUTREMUR/Coldea, Bica o fi luat, dar ŢIE, Tender, CÂT ţi-a DAT?

CUTREMUR/Coldea, Bica o fi luat, dar ŢIE, Tender, CÂT ţi-a DAT?

Risc Seismic

Aşa cum evoluează evenimentele devine din ce în ce mai clar că generalul Florian Coldea, cu complicitatea unor procurori din DNA, UZÂND DE ŞANTAJ, face orice pentru a-l salva de la puşcărie pe fostul securist, sau poate încă activ, Ovidiu Tender. Toată această perdea de fum, cu Bica şi renaşterea din propria cenuşă a Galei Bute pentru Elena Udrea, n-are decât scopul precis de a-l scoate basma curată pe unul dintre cele mai dubioase personaje care au supravieţuit regimului comunisto-securist. Trebuie să fii orb şi prost să nu vezi ce se întâmplă. Mai ales că salvarea lui Tender vine la pachet şi cu salvarea unui alt securist, Ioan Niculae. Despre care nu se aude nimic. Deşi nişte miniştri sunt băgaţi pe la beci pentru facilităţi acordate firmelor lui. Şi alţi miniştri urmează. Stai şi te întrebi, cine conduce de fapt România? Lumea uită că acest Tender a mai scăpat, tot într-un mod dubios, şi din alte dosare grele. Cum dracu spun şpăgarii ăia de procurori că a influenţat Bica ancheta dacă în urma dosarului instrumentat de Bica, Tender şi-a luat 11 ANI LA PRIMA INSTANŢĂ? Nu suntem chiar toţi cretini. Aşa cum ne cred şi ne-au crezut tot timpul securiştii. Cu ce l-o fi şantajat sau cumpărat Tender pe Coldea se va afla. Nu vede nimeni că Dosarul EADS nu mai apare? De ce oare?

Vă prezentăm mai jos declaraţia dată în faţa instanţei de Alina Bica. Noi am scris despre ea, pe scurt, încă de acum o săptămână. Toţi ceilalţi au prezentat azi, dând ochii peste cap, faptul că Bica îl acuză pe Coldea de presiuni. Noi o credem pe Bica.

"Ulterior acestei redistribuiri, la o anumita perioada de timp, am fost chemata de domnul Coldea Florian, prim adjunctul Serviciului Roman de Informatii care mi-a adus la cunostinta o informare in care mi se preciza ca, din ratiuni de securitate national, avand in vedere pozitia domnului Tender in Africa si urmeaza prin PROSPECTIUNI SA sa se deruleze anumite contracte, ar fi oportun sa ma gandesc daca este posibil sa reanalizez situatia acestui inculpat. I-am explicat domnului Coldea ca lucrurile in dosar sunt bine facute si ca o solutie de achitare este eclusa, iar dumnealui m-a intrebat ce parere am cu privire la modalitatea de executare a pedepsei". AB a refuzat aceasta cerere, dar ulterior intalnirii cu dl. Coldea Florian am constatat ca efect doua aspecte la nivelul directiei: DIICOT nu a mai primit nici o sesizare de la SRI cu privire la noi modalitati de investigare in dosare, astfel ca in decursul anului 2014, la DIICOT, au venit un numar de 6,7 sesizari si total neserioase. In mod frecvent mi se aducea la cunostinta, prin intermediul diverselor persoane ca poate ar fi cazul sa parasesc functia pe care o ocup, ca in birou mi-a fost instalata tehnica de interceptare si ca doamna procuror Kovesi s-a laudat in mod frecevent ca ava ajunge sa-mi construiasca anumite dosare penale, lucru care s-a si intamplat.

Doresc sa precizez ca il informam pe domnul Coldea in legatura cu fiecare termen de judecata care se acorda in cauza si nu am facut niciun demers de usurare a situatiei inc, Tender. (...)Dar se pare, cu toate astea , ca nu am sfarsit bine si domnul Coldea, cu ajutorul doamnei Kovesi si-a tinut promisiunea. Doresc sa precizez ca relatiile dintre mine si domnul Coldea au fost destul de tensionate, cu atlt mai mult pu cat acesta era preocupat de declansarea momentelor operative in alte cauze ale DllCOT, lucru cu care nu am fost de acord si am lasat ca lucrurile sa mearga in ritmul lor firesc, iar actiunile sa fie declansate atunci cand sunt probe in cauza si nu cand dorea SRI"



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...