CUTREMUR/Plahotniuc aducea CURVE POLITICIENILOR la București! SERVICIILE românești TAC MÂLC?

CUTREMUR/Plahotniuc aducea CURVE POLITICIENILOR la București! SERVICIILE românești TAC MÂLC?

Risc Seismic

Politicieni români au beneficiat de serviciile sexuale ale unor moldovence de dincolo de Prut aduse de Vladimir Plahotniuc! Dezvăluirea îi aparține lui Ion Sturza, propus recent să formeze un guvern la Chişinău, dar respins de Parlament. Ion Sturza a adus acuzaţii grave atât clasei politice de la Chişinău, cât şi unor politicieni de la Bucureşti, pe care-i consideră responsabili pentru criza actuală din Republica Moldova.

“E o persoană obscură, cunoscută în mediile politice. A avut grijă să-și creeze relații foarte intime cu foarte mulți politicieni, nu vreau să le dau numele pentru a nu arunca în aer și viața politică din București. Cu toate că mulți dintre ei sunt la Beciul Domnesc astăzi. Întotdeauna a utilizat șantajul, coruperea, inclusiv prin metode mai puțin ortodoxe. Spre exemplu plutoane de femei pe care le aducea politicienilor și elitelor la București. Pe urmă el nu se mai plictisea cu de-astea. El avea un club de noapte la Chișinău care era vizitat de tot felul de politicieni de la București.

A activat o perioadă în compania Petrom. Era o sucursală a Petromului care avea o condiție atât de avantajoasă. De exemplu, ei luau la jumătate de preț petrolul, printr-o decizie destul de aberantă a conducerii de atunci. Petromul, încă neprivatizat, le permitea să ia la jumătate de preț pentru a reinvesti. Reinvestițile se făceau înapoi în România în procesul politic”, a spus Ion Sturza la Adevarul Live.

Serviciile secrete românești au tăcut și tac mâlc după astfel de dezvăluiri! Chiar nu știu nimic? Este greu de crezut... Dar, ca de obicei, trafichează astfel de informații pentru a se pune bine pe lângă cei care dețin puterea. Și îi și șantajează, discret, pe prostovanii atrași în cursă...

Deocamdată, singurul prostovan de la București care s-a afișat cu mafiotul de Plahotniuc este Penalul Național. Ăla a avut grijă să plaseze pe Facebook o poză cu el și cu Jigodia Națională, să știe planeta că se iubesc...



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”