Dan Mihalache, MĂTURAT de la Cotroceni. Va fi trimis AMBASADOR

Dan Mihalache, MĂTURAT de la Cotroceni. Va fi trimis AMBASADOR

Dan Mihalache va fi scos, ca și George Scutaru, pe ușa din dos de la Cotroceni. Surse din anturajul președintelui Klaus Iohannis spun că actualul președinte este total nemulțumit de o parte a actualului aparat de consilieri selectat și propus de Dan Mihalache. Aceleași surse relevă că, deși nu a fost manifestă, iritare a produs și recenta vizită a președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan. Klaus Iohannis a evitat în ultima clipă un moment care ar fi aruncat în aer întreaga întâlnire. Președintele român și-a prezentat condoleanțele și regretul pentru cele întâmplate cu atentatul și moartea procurorului turc de-abia cu prilejul declarației de la finalul discuțiilor! 

Numirea lui Dan Mihalache în fruntea aparatului de consilieri prezidențiali a stârnit mari suspiciuni în legătură cu capacitatea noului președinte de a-și respecta angajamentele din campania electorală. Numele lui Mihalache a fost legat de-a lungul anilor de personaje sinistre ale vieții politice din România. El a fost slugă la Ion Iliescu, Adrian Năstase și Teodor Meleșcanu.

Înlăturarea sa de la Cotroceni nu va fi însă una bruscă. Va surveni după numirea unui director al Serviciului de Informații Externe.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

4 Foarte interesante amănunte...

5 „Marea ofensivă rusă se va încheia până în aprilie și nu va avea succes”