Deputatul UNPR Ion Răducanu despre Antena3:,,Bat toată ziua câmpii la televizor şi înnebunesc poporul.''

Deputatul Ion Răducanu, vicepreşedinte UNPR şi preşedinte UNPR Timiş, demonstrează că nu toţi pesediştii şi rudele lor de sânge politic, uneperiştii, sunt tâmpiţi. Ca un om normal, aproape ireal, el descrie în cuvinte simple ceea ce se întâmplă la oficina lui V. Ponta.

„Să ieşi în stradă şi să spui că cineva vrea să închidă Antena 3… de aici şi până la adevăr e o distanţă lungă. Oricine ştie câte ceva despre ce înseamnă o societate, ce înseamnă patrimoniul unei societăţi, ce înseamnă o sentinţă judecătorească trebuie să înţeleagă clar că nu are nimic sentinţa cu postul de televiziune Antena 3. Are cu imobilul. Bat toată ziua câmpii la televizor şi înnebunesc poporul. Dacă o să treacă în proprietatea statului clădirea unde e Antena 3, nu o să mai plătească chirie la grupul Grivco, o să plătească la stat. Restul sunt poezii de adormit copii”, a declarat deputatul Ion Răducanu, vicepreşedinte UNPR şi preşedinte UNPR Timiş.

Răducanu are şi o explicaţie pentru comportamentul jurnaliştilor de la Antena 3. Deputatul este de părere că este vorba doar de interese financiare. „E luptă de presă şi de jurnalişti care sunt foarte bine plătiţi. Am citit ieri pe un site cam ce salarii au băieţii ăştia şi au salarii pe care eu nu le-am avut niciodată, nici când am fost administrator la firma mea. Sigur că pentru salariul ăsta ieşi în stradă şi nu ştiu ce faci, dar să nu înnebunim populaţia, că nu a spus nimeni că închide postul de televiziune”, a mai declarat Ion Răducanu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…