Deputatul UNPR Ion Răducanu despre Antena3:,,Bat toată ziua câmpii la televizor şi înnebunesc poporul.''

Deputatul Ion Răducanu, vicepreşedinte UNPR şi preşedinte UNPR Timiş, demonstrează că nu toţi pesediştii şi rudele lor de sânge politic, uneperiştii, sunt tâmpiţi. Ca un om normal, aproape ireal, el descrie în cuvinte simple ceea ce se întâmplă la oficina lui V. Ponta.

„Să ieşi în stradă şi să spui că cineva vrea să închidă Antena 3… de aici şi până la adevăr e o distanţă lungă. Oricine ştie câte ceva despre ce înseamnă o societate, ce înseamnă patrimoniul unei societăţi, ce înseamnă o sentinţă judecătorească trebuie să înţeleagă clar că nu are nimic sentinţa cu postul de televiziune Antena 3. Are cu imobilul. Bat toată ziua câmpii la televizor şi înnebunesc poporul. Dacă o să treacă în proprietatea statului clădirea unde e Antena 3, nu o să mai plătească chirie la grupul Grivco, o să plătească la stat. Restul sunt poezii de adormit copii”, a declarat deputatul Ion Răducanu, vicepreşedinte UNPR şi preşedinte UNPR Timiş.

Răducanu are şi o explicaţie pentru comportamentul jurnaliştilor de la Antena 3. Deputatul este de părere că este vorba doar de interese financiare. „E luptă de presă şi de jurnalişti care sunt foarte bine plătiţi. Am citit ieri pe un site cam ce salarii au băieţii ăştia şi au salarii pe care eu nu le-am avut niciodată, nici când am fost administrator la firma mea. Sigur că pentru salariul ăsta ieşi în stradă şi nu ştiu ce faci, dar să nu înnebunim populaţia, că nu a spus nimeni că închide postul de televiziune”, a mai declarat Ion Răducanu.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Iulian Bădescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel