DEZVĂLUIRI făcute de Florentina, fosta NEVASTĂ a lui Gheorghe Nichita: Are 20 de MILIOANE de euro ascunși

Florentina Nichita, care a divorțat de edilul Iașului după 30 de ani de căsătorie, a povestit presei despre conturile ascunse ale lui Gheorghe Nichita, în care s-ar afla 20 de milioane de euro. Potrivit curentul.info, care citează presa locală, banii ar proveni din şpăgile cerute pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţie.

"Am început să-i bănuiesc înca din 2004. Mi s-a părut mie ceva nepotrivit. Asta până într-o zi, când o prietena mi-a spus că i-a văzut la motel (...) pe la 12 noaptea. Şi mergeau la braţ. Într-o seară a venit cu camaşa murdară de ruj. Nici măcar nu avea bunul simţ să facă un duş. Mirosea a sex", povestea Florentina Nichita pentru bzi.ro în 2011,  

Potrivit ultimei declaraţii de avere, primarul Nichita are două terenuri intravilane în suprafaţă de 470, respectiv 1.666 de metri pătraţi şi un teren extravilan de 600 de metri pătraţi, în judeţul Suceava. 

În plus edilul are o casă în Iaşi, cu suprafaţa de 347 de metri pătraţi şi un autoturism Toyota. La acesta se adaugă bijuterii din aur şi argint în valoare de 7.500 de euro şi tablouri de 8.000 de euro, dobândite în perioada 1984-2008. 

Nichita a mai stipulat în declarație că are peste 61.000 de lei în fonduri de investiţii şi certificate şi obligaţiuni cu o valoare de 105.850 de lei. 

În anul fiscal 2013, Nichita a avut un venit de 76.908 de lei din salariul de la primărie, la care se adaugă aproepe 9.000 de lei din creşterea valorii obligaţiunilor de stat şi din dobânzi.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Jos chiloții de pe curva PSD! / „Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

2 Se dau chiloții jos în PSD! / Toader a fost la Neptun, la plajă, cu Dragnea. Îl implora să-i pună „translatoarea…

3 BREAKING Data alegerilor locale va fi stabilită de Guvern! CCR a respins legea PSD / Și ordonanța de urgență de …

4 ULTIMA ORĂ Rahatul ALDE nu mai există în Parlament. Ultimele excremente, în frunte cu Vosganian, s-au revărsat…

5 VIDEO Anunț-șoc al președintelui! PSD, cu spatele la zid! / Iohannis: Guvernul va veni cu o inițiativă legislati…

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend