DEZVĂLUIRI/Adevărul despre BINOMUL SRI-DNA via Kovesi-Coldea

DEZVĂLUIRI/Adevărul despre BINOMUL SRI-DNA via Kovesi-Coldea

Din cât ați putut observa citind comisarul.ro, aici nu s-a folosit niciodată expresia ,,Binomul SRI-DNA''. Cu excepția editorialelor semnate de domnul Cristoiu, pe care îl prețuim dar pe care nu-l vom mai prelua pentru că tocmai am aflat că partenerul domniei sale, Vlad Pufu, la rându-i partener cu Oancea de la B1, a tipărit pliante de câteva miliarde vechi bune, bani publici plătiți de doamna Lenuța. Iar doamna Lenuța se lăuda, ca orice proastă, înainte de a ajunge la Târgșor-via TUBULATURĂ, că pentru Maestru are BUTON. Dar acest amănunt era așa, de încălzire. 

Vrem să vă povestim, cum zic ardelenii, despre controversata relație dintre cele două instituții de forță care-și revendică revoluția cătușelor. Cu amendamentul că doar DNA, prin șefa sa, a ieșit public și a revendicat ferm rolul determinant al acestei instituții în lupta anticorupție. SRI a tăcut și tace. Declarațiile apărute zilele aceste în presă ale unui anume general Dumbravă sunt atât de abracadabrante încât par delirul unui bătrân care și-a pierdut suzeta, odată cu placa, de pe noptieră. Deși omul nu e nici pe departe vreun boșorog, Nu pot fi luate în considerație. Însă, un om care cunoaște foarte bine amănuntele pe care le vom spune noi aici în premieră, ne referim la Traian Băsescu, a profitat, ca orice rechin de profesie, de afirmațiile ăluia de la SRI.

Care este realitatea

Realitatea este că nu există un binom DNA-SRI pe relația Kovesi-Coldea. Procurorii DNA vor face în curând rețineri și din rândurile SRI. Dintr-un fief care va șoca. Dealtfel lumea uită că noi aici la Comisarul am scris încă din noiembrie anul trecut  AICI , într-un material intitulat  DNA şi SRI sunt la CUŢITE/Procurorii au ajuns la UŞA firmelor sub ACOPERIRE , că se trage cu artileria grea.

Dacă ar fi băiat salon, dar nu e cazul, că o are pe Leana-n suflet, Traian Băsescu ar putea să limpezească lucrurile public. Fostul președinte știe foarte bine că Laura Codruța Kovesi a avut două motive să nu accepte funcția de procuror-șef al DNA.

Iar primul dintre motive era faptul că nu îl suporta pe mult trâmbițatul Coldea. Nu intrăm în amănunte despre ce expresie a folosit pentru a-l caracteriza. Însă motivele acestei repulsii le știe, informal, fostul președinte. Dar n-are decența de bărbat, tată de fete, să pună capăt acestei legende false. Mai mult, a început să intre și la postul lui Radu Moraru. Cel care, a scris că porumbeii Kovesi și Coldea stau noapte în pat și își aleg victimele între două partide de sex...

Despre celălalt motiv pentru care nu a vrut să preia conducerea DNA Codruța Kovesi nu putem vorbi deocamdată. Pentru că îl știu foarte, foarte puține persoane. Și nu vrem să distrugem rarefiata brumă de încredere pe care o mai au sursele noastre în noi!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...