Direcția Națională Anticorupție a cerut mandat de extrădare din SUA pentru președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Direcția Națională Anticorupție a cerut mandat de extrădare din SUA pentru președintele CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.


În baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul București, DNA a cerut extrădarea lui Nicușor Constantinescu din SUA. România are tratat de extrădare cu SUA.Mandatul de arestare emis în lipsă a ajuns la Ministerul Justiției, iar DNA a făcut solicitare de extrădare pentru Nicușor Constantinescu.

 Joi, Curtea de Apel București a menținut prelungirea controlului judiciar. Această decizie nu mai este valabilă atâta vreme cât peste ea vine un mandat de arestare preventivă.

 După ce instanța va decide emiterea unui mandat de extrădare, președintele CJ Constanțava fi adus din SUA cu cătușe la mână. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător