Dobitocul de Manda şi-a schimbat CV-ul. Nici măcar numele liceului pe care l-a absolvit nu-l scrisese corect

Dobitocul de Manda şi-a schimbat CV-ul. Nici măcar numele liceului pe care l-a absolvit nu-l scrisese corect

Dobitocul de Manda şi-a schimbat CV-ul. Nici măcar numele liceului pe care l-a absolvit nu-l scrisese corect. Scrisese Odobreja în loc de Odobleja... Amantul Olguţei se va folosi, la negocierile cu FMI de mâini, la fel ca un alt cunoscător care trece în cv cunoaşterea medie a limbii engleze, Crin Antonescu.

1. Astfel, dacă joi apărea pe site-ul Camerei Deputaților un CV în care Manda se lăuda că a fost economist contabil șef la o anumită firmă, MADENIN SRL, vineri, deputatul a scris că a fost, de fapt, Contabil, Director economic la o altă firmă, și anume SC MADEXIM SRL

2. În al doilea CV, Manda a introdus încă o experiență profesională, și anume Şef de Cabinet Parlamentar al domnului Deputat Mihai Nicolescu (cu contract civil) în perioada 1997-2004, adică a suprapus noua activitate cu cea de contabil și director economic.

3. Dacă în prima formă a CV-ul său deputatul de Dolj era căsătorit, în cea de-a doua scrie că este divorțat.

4. Tot în noul CV, Manda spune că este sublocotenent în rezervă la Ministerul de Interne, lucru nou față de prima versiune.

5. Din secțiunea dedicată educației, în al doilea CV postat pe site, Claudiu Manda a scos ce liceu a absolvit. Motivul: pentru că a trecut la Liceul Stefan Odobleja, și nu Odobreja cum a scris inițial, abia în clasa a 12-a, venind de la Liceul Electroputere.

6. Deși nu are mașină, conform declarației de avere, Manda posedă carnet de șofer profesionit.

7. La negocierile cu FMI și Banca Mondială, ministrului Manda îi va fi destul de greu să se înțeleagă cu partenerii de discuție pentru că știe limba engleză la nivel mediu.

Noul CV îl găsiţi aici:

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=198&cam=2&leg=2012&pag=0&idl=1


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante