Dragnea a detonat bomba în PSD: Nu-l vrea pe Tăriceanu candidat-VIDEO

Dragnea a detonat bomba în PSD: Nu-l vrea pe Tăriceanu candidat-VIDEO

Şedinţă plină de evenimente luni seara la PSD. Pe lângă abandonarea temei suspendării, care, fie vorba între noi, va produce mari tensiuni între Victor Ponta şi Antena3, Liviu Dragnea i-a cerut lui Ponta să dea în lucru şi posibilitatea retragerii candidaturii lui Tăriceanu.

După ce în cursul după-amiezii de luni Dragnea a dat semnale ferme că se opune suspendării lui Băsescu iar seara l-a susţinut pe Ponta pe acest subiect, tot el a venit şi cu propunerea-şoc ca Tăriceanu să fie retras din cursa pentru Cotroceni. Argumentele sale au fost multe şi pertinente. ,,Văd că unii dintre voi se uită cam şmechereşte. Cam sugeraţi, aşa, subtil, că m-am cam înmuiat. Nu e cazul. Însă ce facem dacă se întâmplă ca la europarlamentare şi ne trezim cu 37 la sută după primul tur? Nu vor sări atunci toate hienele pe noi şi pierdem total controlul? Cine mai are atunci timp să sune tot activul, să dea explicaţii ştiinţifice, mama? Îşi asumă cineva de aici un asemenea risc?'', le-a spus  Dragnea. 

Cu toate acestea nu s-a luat nici o decizie. Ponta şi-a notat cuminte în carneţel şi nu a scos un cuvânt. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Mai prost ca Dăncilă! Ciolacu, singurul premier al României pe care nu-l va primi nimeni de la vârful SUA! O fi luat și „gaura neagră” cu el?

2 VIDEO Fata asta are o mare problemă cu dezbrăcatul, e obsedată să fie cât mai goală...

3 VIDEO „Iubito, trezește-te, românii defilează cu HIMARS în fața ambasadei Rusiei”

4 „Am făcut-o intenționat ... Nu am crezut că ar fi bine pentru copii”, a spus miliardarul care a trăit 70 de ani în aceeași casă

5 Cum e posibil așa ceva? / Cât de adânc a penetrat Rusia în Germania, totuși?