Dragnea: Ce ne trebuie suspendare? Vrem să-l facem pe Băsescu să zburde liber pe câmpiile patriei?

Dragnea: Ce ne trebuie suspendare? Vrem să-l facem pe Băsescu să zburde liber pe câmpiile patriei?

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu înţelege de ce PSD ar susţine iniţiativa de suspendare din funcţie a şefului statului, el întrebându-se retoric dacă prin suspendare PSD nu ar face altceva decât să-l ajute pe Băsescu să „zburde liber pe câmpiile patriei” în campanie.

„Nu a fost nicio discuţie oficială în PSD şi nu văd de ce am susţine această iniţiativă. Ce ne trebuie nouă suspendare? Brusc, vrem să-l ajutăm pe Băsescu, probabil, să-l facem să zburde liber pe câmpiile patriei, în campania electorală?”, a spus Dragnea, după Congresul PSD reunit la Alba Iulia.

El a arătat că la Congres s-a discutat despre proiecte serioase, nu despre „aventuri”.

„Aici (la Congresul PSD de la Alba Iulia, n.r.) am avut alte discuţii, discuţii serioase despre proiecte serioase şi despre viitorul României, nu despre aventuri”, a spus Dragnea.

Preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu , anunţa, luni, că a început demersurile pentru a prezenta liderilor grupurilor parlamentare, atât din Senat, cât şi din Cameră, iniţiativa legată de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu .

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 „Începutul sfârșitului” / Fostul colonel FSB Igor Ghirkin, previziuni sumbre pentru trupele rusești de pe front