Dragnea, despre ridicarea imunității lui Șova: Uneori deciziile nu se respectă; nu mergem cu paznici la Senat

Dragnea, despre ridicarea imunității lui Șova: Uneori deciziile nu se respectă; nu mergem cu paznici la Senat

PSD a luat decizia politică de a da curs cererilor DNA de reținere și arestare preventivă a unor membri ai Parlamentului implicați în dosare penale, dar, uneori, deciziile nu se respectă, a declarat joi președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea.

"PSD a spus demult că nu se va opune la niciun fel de cerere din partea DNA, ca și decizie politică a partidului", a spus Dragnea.

Întrebat dacă asta înseamnă că va fi o obligație politică pentru senatori să dea un vot în consecință, Dragnea a răspuns. "Nu, asta înseamnă că este o decizie politică pe care cred că senatorii o vor respecta. Nu există infracțiuni în cadrul unui partid, sunt decizii politice care unele se respectă, altele nu, unele se respectă de toți, altele parțial, o să vedem", a adăugat el.

Întrebat dacă partidul va cere senatorilor un vot la vedere, Dragnea a sus: "Nu știu, nu sunt în Senat, nu mergem cu.... Cu ce să mergem, să mergem de la partid cu paznici? (...) Nu știu, nu o să fiu în Senat atunci, că nu sunt senator", a arătat Liviu Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro