EXCLUSIV/Consilier/Iohannis, după ce s-a văzut cu Ponta: ,,Cuvântul care începe cu U...''. Apoi a zâmbit larg.

Deşi la nivel oficial Ponta şi Iohannis au descris în cuvinte puţine şi seci întâlnirea fără martori de la Cotroceni, neamţul nu e chiar aşa de scorţos cum pare la televizor. Are un pic de dileală când vrea. Sursele noastre spun că, după întâlnirea cu Ponta, deşi niciun consilier nu a îndrăznit să îl întrebe direct cum a fost, simţind că toate privirile îl împung curioase, a tras aer în piept şi a spus, făcând pe preocupatul de alte lucruri mai stringente: ,,Cuvântul care începe cu U...''. Apoi a zâmbit larg. Cei prezenţi au zâmbit şi ei. A fost un moment neaşteptat. Dar care i-a încântat prin insolit. ,, Toată lumea s-a destins după acest moment. Pentru că acum e un pic de tensiune inerentă oricărui început. Gestul preşedintelui a fost neaşteptat şi foarte uman. A fost super-ok'', spune sursa noastră.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut, luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire de o ora, "intre patru ochi", in care s-au abordat "perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern, a declarat, pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu-Bran.

"Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta, la invitatia sefului statului, au avut o intalnire care durat aproximativ o ora. S-au discutat perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si Guvern. A fost o intalnire intre patru ochi, deci fara persa, fara consilieri, fara alte persoane", a declarat pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis.

Imediat dupa intalnirea de la Cotroceni, premierul Victor Ponta a anuntat pe Twitter, inaintea Presedintiei: "Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal".

Inca de duminica, de cand a depus jurnamantul si a preluat mandatul de presedinte, Klaus Iohannis a anuntat public intalinrea de luni, ora 12.00, cu Victor Ponta.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel