EXCLUSIV/Consilier/Iohannis, după ce s-a văzut cu Ponta: ,,Cuvântul care începe cu U...''. Apoi a zâmbit larg.

EXCLUSIV/Consilier/Iohannis, după ce s-a văzut cu Ponta: ,,Cuvântul care începe cu U...''. Apoi a zâmbit larg.

Deşi la nivel oficial Ponta şi Iohannis au descris în cuvinte puţine şi seci întâlnirea fără martori de la Cotroceni, neamţul nu e chiar aşa de scorţos cum pare la televizor. Are un pic de dileală când vrea. Sursele noastre spun că, după întâlnirea cu Ponta, deşi niciun consilier nu a îndrăznit să îl întrebe direct cum a fost, simţind că toate privirile îl împung curioase, a tras aer în piept şi a spus, făcând pe preocupatul de alte lucruri mai stringente: ,,Cuvântul care începe cu U...''. Apoi a zâmbit larg. Cei prezenţi au zâmbit şi ei. A fost un moment neaşteptat. Dar care i-a încântat prin insolit. ,, Toată lumea s-a destins după acest moment. Pentru că acum e un pic de tensiune inerentă oricărui început. Gestul preşedintelui a fost neaşteptat şi foarte uman. A fost super-ok'', spune sursa noastră.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut, luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire de o ora, "intre patru ochi", in care s-au abordat "perspectivele colaborarii institutionale intre Presedintie si Guvern, a declarat, pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Tatiana Niculescu-Bran.

"Presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Victor Ponta, la invitatia sefului statului, au avut o intalnire care durat aproximativ o ora. S-au discutat perspectivele colaborarii institutionale intre presedintie si Guvern. A fost o intalnire intre patru ochi, deci fara persa, fara consilieri, fara alte persoane", a declarat pentru HotNews, purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis.

Imediat dupa intalnirea de la Cotroceni, premierul Victor Ponta a anuntat pe Twitter, inaintea Presedintiei: "Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal".

Inca de duminica, de cand a depus jurnamantul si a preluat mandatul de presedinte, Klaus Iohannis a anuntat public intalinrea de luni, ora 12.00, cu Victor Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...