EXCLUSIV/Dragnea va lua cu EXECUTARE. Avocații, ȘOCAȚI de RECURSUL DNA

EXCLUSIV/Dragnea va lua cu EXECUTARE. Avocații, ȘOCAȚI de RECURSUL DNA

Avocații lui Liviu Dragnea au avut un șoc după ce DNA, cu doar câteva înainte de primul termen de la Înalta Curte al recursului înaintat de clientul lor, a promovat propriul recurs. În care cere ferm mărirea pedepsei și critică în termeni duri blândețea primei instanțe. Surse judiciare spun că demersul DNA nu este întâmplător și se va lăsa cu niște consecințe dramatice pentru țărănușul de la Teleorman. Pe care-l așteaptă cel puțin doi ani cu executare. 

Aceleași surse mai spun că totul va merge pe repede înainte. În două luni Dragnea va fi cazat la Rahova...

"Demersurile inculpatului Liviu Dragnea demonstrează că vocația și pasiunea sa, ca persoană cu poziție de autoritate și influență a fost de a impune alegătorilor să voteze ...—'mai adu-i p-ăia de pe la țară!' Libertatea de alegere pe care o au cetățenii și dreptul de a vota sau nu au fost tratate de inculpatul Liviu Dragnea ca un moft al acestora și nu ca un imn al demnității umane și libertății de opțiune. Deși, libertatea votului este un drept care trebuie apărat cu orice preț, fiind dovada palpabilă a libertății individului, inculpatul Dragnea a acționat și s-a manifestat ca și cum alegătorii sunt simple obiecte ce pot fi extrase din casă prin oferirea de spectacole cu clovni, baloane și zâne sau chiar cu forța, conform voinței și interesului inculpatului: 'Băi, dar organizați-vă să mi-i aduceți pe toți la vot, băi! Îi legați, îi luați în brațe'", scrie în documentul depus de procurorii DNA la Înalta Curte.

Dragnea va bâlbâi mulți ani de-acum încolo aceste fraze...

Nu, nu este o întâmplare că la doar câteva ore după apariția în presă a documentului depus de DNA Dragnea s-a trezit lovit în tâmplă de candidatura lui Negoiță la șefia PSD.

Noi v-am spus că DNA va anula Congresul PSD. Și că Dragnea joacă la cacealma...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…