EXCLUSIV/Elena Udrea şi Ioan Oltean, primele VICTIME ale DNA în 2015

EXCLUSIV/Elena Udrea şi Ioan Oltean, primele VICTIME ale DNA în 2015

Elena Udrea şi Ioan Oltean vor fi primele victime de marcă ale procurorilor DNA la începutul anului 2015. Pe lângă dosarul despăgubirilor prin ANRP, numele celor doi apare şi în alte dosare de corupţie. Aşa cum rezultă din cumularea tuturor datelor, Udrea şi Oltean s-au erijat, practic, în principalii vectori de influenţă ai guvernării PDL. Elena Udrea era percepută, aşa cum rezultă din noianul de înregistrări şi declaraţii aflate în posesia procurorilor, ca fiind protejata lui Traian Băsescu şi a sistemului de relaţii instituţionale condus de acesta. Dealtfel, Elena Udrea a lăsat tot timpul să se înţeleagă că poziţia ei în guvern şi în partid este egală cu cea a preşedintelui PDL Emil Boc. În ceea ce îl priveşte pe Ioan Oltean, acesta apare în 3 dosare de corupţie care vizează licitaţii pe fonduri europene. Dar şi în alte dosare care vizează traficul de influenţă în calitate de persoană cu funcţii de conducere într-un partid politic.

Toată lumea din PDL ştie ce influenţă aveau Udrea şi Oltean în partid. Odată cu debarcarea lui Blaga de la ministerul de interne şi trecerea lui pe linie moartă, PDL a fost condus de Boc, Udrea, Flutur şi Oltean.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

5 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel