EXCLUSIV/FINAL de drum pentru PENAL. Ponta va pleca în Turcia PREMIER și se va întoarce doar INCULPAT

EXCLUSIV/FINAL de drum pentru PENAL. Ponta va pleca în Turcia PREMIER și se va întoarce doar INCULPAT

Premierul penal al României va pleca definitiv din viața politică. Săptămâna viitoare va fugi din nou în Turcia, pentru o ,,mică intervenție chirurgicală'', apoi va pleca în concediu în SUA cu familia. Fix la sfârșitul lunii august își va oficializa demisia din fruntea Guvernului. Începând de săptămâna viitoare, Gabriel Oprea va deveni din nou prim-ministru interimar. AMR o lună și-un pic, oameni buni!

UPDATE/"Este foarte posibil să mai trebuiască să mai fac încă o operaţie la genunchi, dar nu e nimic atât de grav ca data trecută, e doar ce nu s-a reuşit data trecută", a declarat Victor Ponta, la România Tv.

Penalul a precizat că "dacă vor fi câteva zile de absenţă, evident e vicepremierul Oprea care mă suplineşte fără niciun fel de problemă".Victor Ponta a spus că de data aceasta nu va mai fi vorba de câteva săptămâni de repaus, ci doar de câteva zile. "Cei care au mai avut probleme cu meniscul ştiu că în câteva zile, de data asta lucrurile sunt bine".

Victor Ponta a fost plecat și luni, pentru un nou control medical în Turcia, după interventia chirugicala suferita la genunchi.

Victor Ponta a plecat din Romania, fara sa anunte pe nimeni, pe 12 iunie. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Imediat dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, Ponta a plecat spre Turcia impreuna cu presedintele turc Recep Erdogan. Zilele urmatoare au aparut informatii pe surse ca penalul se afla in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea "liniste si odihna".

Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Penalul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminica seara, el si-a anuntat retragerea de la sefia PSD.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…