EXCLUSIV/FINAL de drum pentru PENAL. Ponta va pleca în Turcia PREMIER și se va întoarce doar INCULPAT

Premierul penal al României va pleca definitiv din viața politică. Săptămâna viitoare va fugi din nou în Turcia, pentru o ,,mică intervenție chirurgicală'', apoi va pleca în concediu în SUA cu familia. Fix la sfârșitul lunii august își va oficializa demisia din fruntea Guvernului. Începând de săptămâna viitoare, Gabriel Oprea va deveni din nou prim-ministru interimar. AMR o lună și-un pic, oameni buni!

UPDATE/"Este foarte posibil să mai trebuiască să mai fac încă o operaţie la genunchi, dar nu e nimic atât de grav ca data trecută, e doar ce nu s-a reuşit data trecută", a declarat Victor Ponta, la România Tv.

Penalul a precizat că "dacă vor fi câteva zile de absenţă, evident e vicepremierul Oprea care mă suplineşte fără niciun fel de problemă".Victor Ponta a spus că de data aceasta nu va mai fi vorba de câteva săptămâni de repaus, ci doar de câteva zile. "Cei care au mai avut probleme cu meniscul ştiu că în câteva zile, de data asta lucrurile sunt bine".

Victor Ponta a fost plecat și luni, pentru un nou control medical în Turcia, după interventia chirugicala suferita la genunchi.

Victor Ponta a plecat din Romania, fara sa anunte pe nimeni, pe 12 iunie. Initial, a plecat la Baku, in Azerbaidjan, pentru a asista la ceremonia organizata la deschiderea Jocurilor Europene. Imediat dupa ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, Ponta a plecat spre Turcia impreuna cu presedintele turc Recep Erdogan. Zilele urmatoare au aparut informatii pe surse ca penalul se afla in Turcia pentru a se opera la genunchi.

Informatia a fost confirmata pe Facebook, pe 16 iunie, a doua zi dupa operatie, chiar de Victor Ponta. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook ca s-a operat in afara Romaniei pentru a avea "liniste si odihna".

Victor Ponta s-a operat in Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Penalul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit in tara pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminica seara, el si-a anuntat retragerea de la sefia PSD.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documente
Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar