EXCLUSIV/Hellvig la SRI, o DOVADĂ a CORUPŢIEI care ne va ÎNGROPA DEFINITIV

EXCLUSIV/Hellvig la SRI, o DOVADĂ a CORUPŢIEI care ne va ÎNGROPA DEFINITIV

Multă lume a rămas mută de uimire citind articolele pline de miez şi de idei creţe, cu schimbări de axe şi întortocheri sinistre publicate de nominalizatul pentru şefia SRI Eduard Hellvig pe blogul găzduit de adevărul.ro. Unul, cel care trebuia promovat şi semnalizat, a fost preluat, la momentul respectiv, şi de acoperitul Dan Andronic şi reprodus în Evenimentul Zilei. Adevărul este că aceste articole sunt scrise, spun sursele noastre extrem de credibile, de numitul Dan Mihalache. Fostul şef şi patron al insectei Hellvig. Ginerele de şef de inspectorat de poliţie. Scăpat de fostul angajat al penalului şi condamnatului Tudor Chiuariu, respectiv Horia Georgescu, de acuzaţiile de încălcare a legii privind integritatea. Tot Horia Georgescu l-a scăpat şi pe Dan Mihalache. După o luptă surdă în spatele cortinei. Hellvig a fost un bonus micuţ. 

Toată lumea care a intrat în contact intelectual cu acest Hellvig spune despre el că o forţă din umbră îi ghidează destinul. Pentru că el, pughibosul, e sărac rău cu duhul. Cei de prin Bihor îl cunosc foarte bine. Şi cei din partid, trăitori pe la vârf, ştiu ce fel de pupincurist amărât este acest trist.

Având însă în vedere că SRI a mai fost condus şi de alţi siniştri, şi corupţia ajuns să închine ţara tuturor jigodiilor, poate că a sosit momentul ca românii să bea paharul plin cu suc de cucută până la fund. 

Uitaţi-vă la faţa lui! Cât de cretin să fii să ai încredere în asemenea sinistru? Realizaţi ce valoare are ăsta dacă a cerut ajutor de şomaj după ce a terminat mandatul de deputat?

Am atras  atenţia, şi o facem în continuare, asupra acestui Dan Mihalache. Nu este curat.

Iar orbiţii care ne vor sări în cap că Hellvig are studii şi cursuri le aducem aminte că în această lume, chiar în această ţară, trăieşte un mare intelectual, doctor în ştiinţe militare, numit Adrian Duicu.
Absolvent de Inginerie în Bucureşti, conform cv-ului public, Adrian Duicu a ajuns doctor după ce a urmat un curs postuniversitar de conducere strategică în domeniul securităţii naţionale, în perioada ianuarie-iulie 2003, la Colegiul Naţional de Apărare, apoi studiile doctorale la UNAp, sub îndrumarea profesorului Mihail Vasile-Ozunu, general în rezervă.

Deci, oameni buni, nu se califica şi Duicu, bine mersi, pentru şefia SRI?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

3 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024

4 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

5 Citiți ce va fi în Grecia!