EXCLUSIV/MRU va TĂIA în carne vie la SIE. Predoiu, pe făraș/SIE se va implica MASIV în lupta ANTICORUPȚIE

Zilele lui Silviu Predoiu în funcția de șef operativ al SIE sunt numărate. Mihai Răzvan Ungureanu are mână liberă să taie în carne vie și să scoată din sistem pe toți cei care răspund la comenzi politice. Iar primul cap care va cădea este cel al generalului lăudat cu bale de tata-socru Ilie Sârbu. Și fără aceste laude tot n-ar fi scăpat.

Fuga lui Florian Bușcă/Walter și proaspătul scandal Lukoil sunt tot atâtea motive adăugate la un dosar extrem de gros. Mai ales că dinspre partenerii strategici, a se citi SUA, au venit din ce în ce mai multe semnale că anumite structuri din SIE frânează lupta anticorupție. La care SRI a contribuit din plin. MRU va canaliza o parte importantă din structuri pentru a da o mână de ajutor acestui proces la care americanii țin foarte mult. Și au și pus la dispoziție foarte multe informații în ultimul timp. Vorbim despre sume amețitoare.

Pentru cei care se întreabă cum au ajuns niște pârliți de români, adică un nimeni ca Frank Timiș și un fost vânzător de mici, adică Ovidiu Tender, să facă pe marii proprietari de mine prin Africa sau alte țări exotice, vă putem spune că, de pildă, absolventul de Geologie-Geografie Silviu Predoiu, înainte de a se încadra oficial din DIE în SIE a lucrat ca inginer geolog la Întreprinderea de Metale Rare din Bucureşti... Ca acoperit, bineînțeles, pentru că între 1987 – 1989 el fusese antrenat intensiv la celebrul Curs de informaţii externe al DIE. România este și acum tot în mâinile lor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 RAPORT OFICIAL / România, pe primul loc în evoluția epidemiei de COVID-19 în UE: cea mai mare rată de pozitivar…

2 Rusia amenință direct România: „Tentativele provocatoare nu vor rămâne fără răspuns. Să se gândească serios la…

3 DOCUMENT / Informațiile care dinamitează Poliția Capitalei! Berechet cerea detalii dintr-un dosar de omor peste …

4 Scandal sexual cu reținere! Soția unui multimilionar român îl acuză pe afacerist că a supus-o la perversiuni …

5 Planul din Kiseleff pentru moțiunea de cenzură: care sunt mizele pentru PSD și cum arată calcule pe voturi / Cel…