EXCLUSIV/MRU va TĂIA în carne vie la SIE. Predoiu, pe făraș/SIE se va implica MASIV în lupta ANTICORUPȚIE

Zilele lui Silviu Predoiu în funcția de șef operativ al SIE sunt numărate. Mihai Răzvan Ungureanu are mână liberă să taie în carne vie și să scoată din sistem pe toți cei care răspund la comenzi politice. Iar primul cap care va cădea este cel al generalului lăudat cu bale de tata-socru Ilie Sârbu. Și fără aceste laude tot n-ar fi scăpat.

Fuga lui Florian Bușcă/Walter și proaspătul scandal Lukoil sunt tot atâtea motive adăugate la un dosar extrem de gros. Mai ales că dinspre partenerii strategici, a se citi SUA, au venit din ce în ce mai multe semnale că anumite structuri din SIE frânează lupta anticorupție. La care SRI a contribuit din plin. MRU va canaliza o parte importantă din structuri pentru a da o mână de ajutor acestui proces la care americanii țin foarte mult. Și au și pus la dispoziție foarte multe informații în ultimul timp. Vorbim despre sume amețitoare.

Pentru cei care se întreabă cum au ajuns niște pârliți de români, adică un nimeni ca Frank Timiș și un fost vânzător de mici, adică Ovidiu Tender, să facă pe marii proprietari de mine prin Africa sau alte țări exotice, vă putem spune că, de pildă, absolventul de Geologie-Geografie Silviu Predoiu, înainte de a se încadra oficial din DIE în SIE a lucrat ca inginer geolog la Întreprinderea de Metale Rare din Bucureşti... Ca acoperit, bineînțeles, pentru că între 1987 – 1989 el fusese antrenat intensiv la celebrul Curs de informaţii externe al DIE. România este și acum tot în mâinile lor.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Digi24 / Propunerile controversate de pe lista lui Orban. Cum arată ultima variantă a Guvernului

2 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

3 Din sânge de hoț! / Compania germană Schweinemast Brader a cerut insolvența fermei Salcia după ce băiatul lui Dr…

4 Orban spune că Ioan Cupșa poate fi ministrul Justiției. Este singurul liberal care a votat legea recursului co…

5 BREAKING / Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a CCR! Judecătorul raportor, Daniel Mo…

recomandări

Te ia DNA: Cirloganu Marian Cristinel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor