EXCLUSIV/Ponta, AVERTIZAT că VINE VALUL. A cerut miniștrilor ''...capul plecat și soneria pe silențios.''

Penalul este de-a dreptul inconștient! Luni seară a avut întâlniri cu Marius Pieleanu și Bogdan Teodorescu pentru a fi informat despre starea de spirit a străzii, care mârâie tăcut și înfiorător. Ambii l-au sfătuit să-i ia capul lui Oprea, cu orice preț, iar el le-a spus că îi cer imposibilul. Că nu va ceda. Că va băga iar capul în pământ și ''va mai da în birocrație''. Oricum, el a fost bucuros că în ''clasamentul capetelor'' e pe trei, după Piedone și Oprea. Înainte de ședința de guvern de marți el le-a cerut miniștrilor întrevederi separate, de câteva minute, la birou. Mesajul lui a fost: ''... capul plecat și soneria pe silențios''.

Iar Javra a și început să pună în practică, în ședința de Guvern: „Avem mii de functionari care sunt de 10, de 15 de 20 de ani in primarii, in ministere, plimba hartii si cand apar necazuri schimbam guverne, schimbam ministri, schimbam primari, dar de fapt ei raman tot acolo si fac tot ce au facut pana acum si o sa avem iarasi nenorociri”, a declarat penalul, marti, in sedinta de Guvern.

 Ba, mai mult, ]ntr-un exces de demagogie, el  le-a transmis un mesaj si functionarilor care protesteaza marti pentru salarii mai mari. „Aud in fiecare zi aud doar cereri de maririi de salarii. Nu vrea nimeni mai putina birocratie si mai multa responsabilitate. Salarii mai mari vor fi cand vine competenta si responsabilitate mai multa, ca de fapt de acolo vin toate lucrurile”, a turuit, cu tupeu, Javra .

NR. Marti, de la ora 18.00, in Piata Universitatii din Bucuresti va avea loc un miting in care se va solicita demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Dezvăluiri incredibile despre rețeaua de postaci plătiți de PSD! Bugete de milioane de euro pentru fake news

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Scene uimitoare filmate prin procedeu time lapse creează impresia unei alte lumi