EXCLUSIV/Ponta, AVERTIZAT că VINE VALUL. A cerut miniștrilor ''...capul plecat și soneria pe silențios.''

EXCLUSIV/Ponta, AVERTIZAT că VINE VALUL. A cerut miniștrilor ''...capul plecat și soneria pe silențios.''

Penalul este de-a dreptul inconștient! Luni seară a avut întâlniri cu Marius Pieleanu și Bogdan Teodorescu pentru a fi informat despre starea de spirit a străzii, care mârâie tăcut și înfiorător. Ambii l-au sfătuit să-i ia capul lui Oprea, cu orice preț, iar el le-a spus că îi cer imposibilul. Că nu va ceda. Că va băga iar capul în pământ și ''va mai da în birocrație''. Oricum, el a fost bucuros că în ''clasamentul capetelor'' e pe trei, după Piedone și Oprea. Înainte de ședința de guvern de marți el le-a cerut miniștrilor întrevederi separate, de câteva minute, la birou. Mesajul lui a fost: ''... capul plecat și soneria pe silențios''.

Iar Javra a și început să pună în practică, în ședința de Guvern: „Avem mii de functionari care sunt de 10, de 15 de 20 de ani in primarii, in ministere, plimba hartii si cand apar necazuri schimbam guverne, schimbam ministri, schimbam primari, dar de fapt ei raman tot acolo si fac tot ce au facut pana acum si o sa avem iarasi nenorociri”, a declarat penalul, marti, in sedinta de Guvern.

 Ba, mai mult, ]ntr-un exces de demagogie, el  le-a transmis un mesaj si functionarilor care protesteaza marti pentru salarii mai mari. „Aud in fiecare zi aud doar cereri de maririi de salarii. Nu vrea nimeni mai putina birocratie si mai multa responsabilitate. Salarii mai mari vor fi cand vine competenta si responsabilitate mai multa, ca de fapt de acolo vin toate lucrurile”, a turuit, cu tupeu, Javra .

NR. Marti, de la ora 18.00, in Piata Universitatii din Bucuresti va avea loc un miting in care se va solicita demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit

5 Judecați voi! „Reformista” Andreea Moldovan, dividende de sute de mii de lei încasate fără a avea firme