EXCLUSIV/Tăriceanu va fi chemat la AUDIERI pentru ABUZ în SERVICIU/Urmează Dosarul Presa de PARTID

EXCLUSIV/Tăriceanu va fi chemat la AUDIERI pentru ABUZ în SERVICIU/Urmează Dosarul Presa de PARTID

Să nu credeți că șobolanii din Parlament aciuați pe lângă băbălăul de Tăriceanu, dar cu tata-socru și Ponta în spinare, sunt agiatați degeaba.

Călin Popescu Tăriceanu va fi chemat la audieri. Pentru acuzația de abuz în serviciu. Se pare că sunt și înregistrări. Și nu este singurul implicat în abuzul de serviciu privind Cazul Șova. Procurorii DNA au cerut, în regim de urgență, documentele pe 2014 și 2015 de la Comisia pentru Regulament a Senatului cu privire la Dosarul Șova. Conform zvonurilor care umblă pe culoarele Senatului, mulți senatori tremură de câteva zile. 

Noi am anunțat la începutul acestei luni că și Ilie Sârbu urmează să fie trimis în judecată măcar într-unul din cele două dosare în care este implicat la DNA. 

De aceea este atâta freamăt și agitație. Dar nu numai în clasa politică, ci și în presă.

Tot la începutul lunii am scris că aproape 100 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene, au fost direcționați fraudulos către agenții de publicitate și televiziuni și ziare de casă ale PSD. Dar nu numai. De aici, pe baza unor comisioane de retur, a se citi șpăgi ordinare, uriașe, care ajungeau și până la 90 la sută din valoarea contractului, s-au plătit sume la negru pentru ziariștii de casă ai PSD și PDL. În special. 

De departe, cel mai mare beneficiar de publicitate pe POSDRU, Programul cu finanțare europeană cu cei mai mulți bani pentru publicitate, este Trustul Intact. Însă sume uriașe apar decontate  la B1 TV și Evz dar și la foarte multe oficine de partid locale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

4 Irina Rimes, în călduri?

5 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc