EXCLUSIV/Tăriceanu va fi chemat la AUDIERI pentru ABUZ în SERVICIU/Urmează Dosarul Presa de PARTID

EXCLUSIV/Tăriceanu va fi chemat la AUDIERI pentru ABUZ în SERVICIU/Urmează Dosarul Presa de PARTID

Să nu credeți că șobolanii din Parlament aciuați pe lângă băbălăul de Tăriceanu, dar cu tata-socru și Ponta în spinare, sunt agiatați degeaba.

Călin Popescu Tăriceanu va fi chemat la audieri. Pentru acuzația de abuz în serviciu. Se pare că sunt și înregistrări. Și nu este singurul implicat în abuzul de serviciu privind Cazul Șova. Procurorii DNA au cerut, în regim de urgență, documentele pe 2014 și 2015 de la Comisia pentru Regulament a Senatului cu privire la Dosarul Șova. Conform zvonurilor care umblă pe culoarele Senatului, mulți senatori tremură de câteva zile. 

Noi am anunțat la începutul acestei luni că și Ilie Sârbu urmează să fie trimis în judecată măcar într-unul din cele două dosare în care este implicat la DNA. 

De aceea este atâta freamăt și agitație. Dar nu numai în clasa politică, ci și în presă.

Tot la începutul lunii am scris că aproape 100 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene, au fost direcționați fraudulos către agenții de publicitate și televiziuni și ziare de casă ale PSD. Dar nu numai. De aici, pe baza unor comisioane de retur, a se citi șpăgi ordinare, uriașe, care ajungeau și până la 90 la sută din valoarea contractului, s-au plătit sume la negru pentru ziariștii de casă ai PSD și PDL. În special. 

De departe, cel mai mare beneficiar de publicitate pe POSDRU, Programul cu finanțare europeană cu cei mai mulți bani pentru publicitate, este Trustul Intact. Însă sume uriașe apar decontate  la B1 TV și Evz dar și la foarte multe oficine de partid locale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”