EXCLUSIV/TRĂDĂRI LA NIVEL ÎNALT! Oprea a plecat de la Cotroceni DEMISIONAR. Cu ce l-a ȘANTAJAT Ponta? Amănunte INCENDIARE!

EXCLUSIV/TRĂDĂRI LA NIVEL ÎNALT! Oprea a plecat de la Cotroceni DEMISIONAR. Cu ce l-a ȘANTAJAT Ponta? Amănunte INCENDIARE!

Lucruri incredibile se petrec la vârful statului român! Iar președintele statului a fost pus, în numai câteva ore, într-o situație nemaiîntâlnită la acest nivel. Vorbim despre o umilire cum rar se poate vedea!

În conformitate cu rapoartele primite de la serviciile secrete, președintele Iohannis i-a solicitat lui Gabriel Oprea să demisioneze. Folosind canale de comunicare neoficiale. Cum acest lucru nu s-a petrecut până luni, așa cum se convenise, la o nouă întrebare a președintelui, Gabriel Oprea s-a cerut la o întrevedere la Cotroceni. Cu acest prilej, Gabriel Oprea i-a mărturisit președintelui că este cu nervii la pământ și că dacă va anunța el că demisionează va fi scuipat pe stradă în următoarele zile. Iohannis l-a întrebat care este soluția pe care o propune.

De la acest punct începe nebunia! Oprea l-a rugat pe președinte să-i ceară public demisia și el și-a dat cuvântul de onoare că pleacă la minister să o scrie. A promis, sub cuvânt de onoare, că la 5(cinci) minute după ieșirea președintelui el va face anunțul oficial. 

Dealtfel, lucrurile au evoluat așa cum se convenise până la un punct. La scurt timp după întâlnirea de la Cotroceni, președinția a anunțat o conferință de presă a președintelui. Care a fost om de cuvânt. Ba, mai mult, a și anunțat pentru a doua zi, o întâlnire cu Ponta. Care ar fi decurs normal din gestul pe care urma să-l facă Oprea. 

Numai că firul s-a rupt. Cu foarte puțin timp înainte de ieșirea președintelui, pe surse confirmate ulterior de Mediafax, a apărut știrea că Oprea se află, cu Ponta, la sediul Guvernului. Iohannis a fost informat în ultima clipă, așa că, preventiv, a schimbat formula spunând că l-a sfătuit pe Oprea să demisioneze în loc de i-am cerut

Bref. Este incredibil că nimeni nu vorbește despre aceste amănunte, care se știu încă din seara de luni, pe surse prezidențiale de cea mai mare încredere. Dar și din tabăra lui Ponta, care s-a dat imediat în stambă la ziariștii de casă trimițându-le mesaje cu emoticoane sugestive, că ce tare a fost el!

Revenim. Cine l-a întors din drum pe Oprea? Ponta? SISTEMUL? Toate sursele, inclusiv cele de la Cotroceni, dar și surse din anturajul lui Dragnea, vorbesc depre un șantaj al lui Ponta la Oprea. Și nu de acum. Luni, Ponta doar a reînnoit amenințările! 

Asta e țara în care am ajuns să trăim, oameni buni! Noi ne-am făcut mereu datoria să vă spunem lucrurile pe față, n-avem înțelegeri pe sub masă cu nimeni. E bine să știți asta!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...