EXCLUSIV/UNPR a decis să înghită PSD. Vechii pesedişti vor să salveze partidul din ghearele lui Şova, Ghiţă şi compania

EXCLUSIV/UNPR a decis să înghită PSD. Vechii pesedişti vor să salveze partidul din ghearele lui Şova, Ghiţă şi compania

UNPR a decis să înghită PSD. O întâlnire de taină a câtorva căpetenii din UNPR, la care au participat şi câţiva parlamentari şi preşedinţi de consilii judeţene, membri PSD, în frunte cu baronul de Brăila, Bunea Stancu, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. De altfel, imediat după această întâlnire au apărut informaţii despre intenţia UNPR de a-şi crea structuri teritoriale. Urmate de un mârâit deranjat venit din partea lui tata-socru Ilie Sârbu. La această întâlnire, de departe, cel mai vocal a fost Bunea Stancu. Care l-a acuzat de laşitate pe Liviu Dragnea, că se lasă călcat în picioare de, cităm...,,jigodii, ca stârpitura asta de Şova, sau îngâmfatul ăla de Ghiţă, care a ajuns să ne ameninţe pe toţi, mai rău ca procurorii..'' Vă amintim că în urmă cu trei săptămâni, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu o parte dintre baroni chiar la Brăila, în fief-ul lui Bunea. 

Căpeteniile UNPR sunt de fapt foşti pesedişti îndepărtaţi din partid fie de Adrian Năstase, fie de Mircea Geoană sau Victor Ponta. Toţi au putere economică în judeţele din care provin şi, de regulă, au fost protectorii din Parlament pentru actualii baronii locali şi, în primul rând, cei care i-au promovat. Cei mai mulţi dintre ei şi-au rezolvat problemele din dosarele penale, cum a fost cazul lui Miky Şpagă, şi cred că pot da o nouă orientare actualului PSD, care a fost umplut de Ponta, consideră ei, cu oportunişti şi habarnişti. 

Cei din jurul lui Gabi Oprea cunosc foarte bine care sunt nemulţumirile pe care le au atât parlamentarii din grupurile PSD cât şi, mai ales, primarii din teritoriu. Care vor fi prioritatea zero de acum încolo. Dar şi aleşii locali, consilieri locali şi judeţeni. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Ofițeri ai Marinei americane, filmați în timp ce făceau sex cu prostituate

4 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?

5 Aroganță maximă / Fugarul Dragoș Săvulescu și-a comandat copil la o mamă-surogat