EXCLUSIV/UNPR a decis să înghită PSD. Vechii pesedişti vor să salveze partidul din ghearele lui Şova, Ghiţă şi compania

UNPR a decis să înghită PSD. O întâlnire de taină a câtorva căpetenii din UNPR, la care au participat şi câţiva parlamentari şi preşedinţi de consilii judeţene, membri PSD, în frunte cu baronul de Brăila, Bunea Stancu, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. De altfel, imediat după această întâlnire au apărut informaţii despre intenţia UNPR de a-şi crea structuri teritoriale. Urmate de un mârâit deranjat venit din partea lui tata-socru Ilie Sârbu. La această întâlnire, de departe, cel mai vocal a fost Bunea Stancu. Care l-a acuzat de laşitate pe Liviu Dragnea, că se lasă călcat în picioare de, cităm...,,jigodii, ca stârpitura asta de Şova, sau îngâmfatul ăla de Ghiţă, care a ajuns să ne ameninţe pe toţi, mai rău ca procurorii..'' Vă amintim că în urmă cu trei săptămâni, Liviu Dragnea s-a întâlnit cu o parte dintre baroni chiar la Brăila, în fief-ul lui Bunea. 

Căpeteniile UNPR sunt de fapt foşti pesedişti îndepărtaţi din partid fie de Adrian Năstase, fie de Mircea Geoană sau Victor Ponta. Toţi au putere economică în judeţele din care provin şi, de regulă, au fost protectorii din Parlament pentru actualii baronii locali şi, în primul rând, cei care i-au promovat. Cei mai mulţi dintre ei şi-au rezolvat problemele din dosarele penale, cum a fost cazul lui Miky Şpagă, şi cred că pot da o nouă orientare actualului PSD, care a fost umplut de Ponta, consideră ei, cu oportunişti şi habarnişti. 

Cei din jurul lui Gabi Oprea cunosc foarte bine care sunt nemulţumirile pe care le au atât parlamentarii din grupurile PSD cât şi, mai ales, primarii din teritoriu. Care vor fi prioritatea zero de acum încolo. Dar şi aleşii locali, consilieri locali şi judeţeni. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

5 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă