Exit poll ORA 17/Ponta-37% STAGNEAZĂ/Iohannis-31% CREŞTE/Macovei va produce o mare SURPRIZĂ/La PSD se vorbeşte de TRĂDARE

Exit poll ORA 17/Ponta-37% STAGNEAZĂ/Iohannis-31% CREŞTE/Macovei va produce o mare SURPRIZĂ/La PSD se vorbeşte de TRĂDARE

Prezidenţiale 2014 În Bucureşti sunt ÎN CONTINUARE cozi imense la aproape toate secţiile de votare. Se prefigurează o victorie categorică a dreptei în capitala ţării. În ţară se petrece cel mai incredibil lucru din 1990 şi până în prezent. Prezenţa la vot din mediul urban este peste cea din mediul rural.

Conform datelor combinate de la Exit-poll-urile realizate de PSD şi ACL, la ora 17.00 situaţia se prezintă astfel:

Victor Ponta-37% şi stagnează

Klaus Iohannis-31% şi creşte

Monica Macovei-10% şi creşte

Călin Popescu Tăriceanu-6%

Elena Udrea-4% 

Prezidenţiale 2014 Monica Macovei va produce marea surpriză a acestor alegeri prezidenţiale obţinând cel mai mare scor al unui independent din istorie. Tăriceanu, în loc să-l ajute pe Ponta îl va îngropa şi mai mult. De asemenea, la PSD au început primele acuze de trădare. O altă surpriză va fi scorul obţinut de Corneliu Vadim Tudor.

Victor Ponta a câştigat, la mustaţă, alegerile în Coreea de Nord

Secţiile de vot din Asia s-au închis, iar rezultatele încep să apară. În secţia de vot organizată la Phenian, în capitala Coreei de Nord, câştigătorul alegerilor este Victor Ponta, candidatul PSD.

Victor Ponta a obţinut 3 voturi de la românii din Coreea de Nord, iar Klaus Iohannis a obţinut două voturi. Este prima ţară în care câştigă Victor Ponta, după victoriile obţinute de Iohannis (în Noua Zeelandă) şi Macovei (China).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…