EXPLOZIV/41 de PATRONI TURCI aduși la AUDIERI la București. Percheziții de AMPLOARE!

EXPLOZIV/41 de PATRONI TURCI aduși la AUDIERI la București. Percheziții de AMPLOARE!

Poliţia realizează percheziţii în Capitală la mai mulţi oameni de afaceri bănuiţi de evaziune fiscală. Cel puţin 44 dintre suspecţi sunt cetăţeni originari din Turcia. Prejudiciul se ridică la peste 31 de milioane de lei.

Acuzaţiile sunt grave: evaziune fiscală, spălare de bani iar prejudiciul se ridică la cel puţin 31 milioane de lei. Polițiștii bucureșteni fac astăzi dimineață, 67 de percheziții în municipiul București și în județele Ilfov, Giurgiu, Constanța, Hunedoara și Brăila și pun în aplicare 41 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, spălarea banilor și cesiuni fictive.

Aduși la audieri

"Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, membri ai unui grup specializat în săvârșirea infracțiunilor menționate, au desfășurat activități ilicite în domeniul construcțiilor, protecție și pază și comerț cu textile, reușind să recicleze suma de aproximativ 127.000.000 de lei", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Sector 4. La acțiune participă peste 180 de polițiști din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

2 VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

3 Putin a fugit din Moscova imediat după ce a decretat mobilizarea. Trei surse confirmă locul în care „s-a retras“ președintele rus

4 VIDEO Priviți, un rus și-a împușcat comandantul, la un birou de înrolare din Siberia!

5 Bursa de la Moscova s-a prăbușit! Este la cel mai scăzut nivel de la începutul ofensivei din Ucraina