EXPLOZIV/41 de PATRONI TURCI aduși la AUDIERI la București. Percheziții de AMPLOARE!

Poliţia realizează percheziţii în Capitală la mai mulţi oameni de afaceri bănuiţi de evaziune fiscală. Cel puţin 44 dintre suspecţi sunt cetăţeni originari din Turcia. Prejudiciul se ridică la peste 31 de milioane de lei.

Acuzaţiile sunt grave: evaziune fiscală, spălare de bani iar prejudiciul se ridică la cel puţin 31 milioane de lei. Polițiștii bucureșteni fac astăzi dimineață, 67 de percheziții în municipiul București și în județele Ilfov, Giurgiu, Constanța, Hunedoara și Brăila și pun în aplicare 41 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, spălarea banilor și cesiuni fictive.

Aduși la audieri

"Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, membri ai unui grup specializat în săvârșirea infracțiunilor menționate, au desfășurat activități ilicite în domeniul construcțiilor, protecție și pază și comerț cu textile, reușind să recicleze suma de aproximativ 127.000.000 de lei", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Sector 4. La acțiune participă peste 180 de polițiști din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate