EXPLOZIV/Consiliera lui Vâlcov, CADÂNĂ pentru senatori, SĂLTATĂ de MASCAȚI

EXPLOZIV/Consiliera lui Vâlcov, CADÂNĂ pentru senatori, SĂLTATĂ de MASCAȚI

Presa online a relatat în ultimele zile, preluând din presa locală, povestea consilierei sexy a senatorului Darius Vâlcov, fost ministru de finanțe. Bianca Cristina Tonița, căci despre ea este vorba, a fost ridicată în 2013 de la domiciliul din Slatina şi dusă la D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Suceava pentru audieri, fiind cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de iniţiere, constituire, sprijinire şi aderare a unui GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Puțină lume știe însă că mascații au descins pentru percheziții chiar la Biroul Senatorial al lui Darius Vâlcov din Slatina. Unde consiliera, o persoană foarte apropiată de senator, își ținea documentele firmei.

Iar firma prin care consiliera Bianca Cristina Tonita şi-a desfăşurat activitatea este S.C. NOA EXPRESS CONSULTING SRL cu sediul în Slatina, strada Aleea Macului nr.2, bloc 2, scara A, ap. 24, starea actuală a acesteia fiind: URMĂRIRE PENALĂ, ÎNTRERUPERE DE ACTIVITATE din data de 17.05.2013 până la data de 16. 06.2013 conform ultimei înregistrări în Registrul Comerţului din data de 31.05.2013. Sediul social a fost obţinut în baza unui contract de comodat pentru o perioadă de 49 ani, iar Bianca Cristina Toniţa a avut calitatea de administrator.

Pornind de la aceste date ne-am adus aminte că în 2014 am scris despre un eveniment cam ciudat care s-a desfășurat la Slatina în luna noiembrie 2013.

43 de senatori PSD şi UNPR şi-au făcut de cap timp de două nopţi la hotelul City din Slatina dar şi la fosta cabană de vânătoare a lui Ceauşescu de la Reşca. Iar hotelul City apare acum pomenit în scandalul despre milioanele primite mită de fostul ministru Vâlcov.

Printre participanţii la ceea ce spun gurile rele că s-ar fi transformat într-un adevărat festin agrementat cu o armată de fetițe jucăușe aduse pentru înveselirea atmosferei îi regăsim pe celebrul struțo-căprar Toni Greblă, fost senator PSD și judecător la CCR, ajuns între timp client la DNA, pe Ioan Chelaru, chestor la Biroul Permanent al Senatului, ajuns între timp noul Părinte al Constituției, Florin Constantinescu, vicepreşedinte al BP al Senatului, sau Viorel Arcaş, vicelider de grup. Deşi a fost îmbiat cu o partidă de vânătoare pe cinste, tata-socru Ilie Sârbu, intuind probabil potenţialul toxic al deplasării în capitala judeţului Olt, a refuzat în ultima clipă invitaţia. La fel a făcut şi Ecaterina Andronescu. La Slatina au fost prezente totuși şi trei senatoare în frunte Gabriela Firea. De altfel, Gabriela a fost cazată la hotelul City iar celelalte două senatoare, la un loc cu secretarele lui Alexandru Mazăre şi altele, au fost expediate la hotelul unui fost miliţian ajuns acum om de afaceri. Şoferimea a fost cazată la fostul hotel al PCR aflat acum în proprietatea directorului ALRO, Gheorghe Dobra.

Toată destrăbălarea de la Olt a fost asigurată de controversatul om de afaceri Adi Florinel Barbu, client al contractelor grase de la Primăria Slatina şi fin al primarului condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, aflat acum în arest la domiciliu în Dosarul Vâlcov, Minel Florin Prina. Graţie acestor legături dar şi prieteniei cu fostul coleg de şcoală, Marius Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt ( cercetat şi el pentru omor din culpă şi reţinut pentru o noapte în arestul IPJ) Barbu a ajuns director general la ANIF însă a demisionat după ce a fost surprins în timp ce îşi răsfăţa amanta prin Bucureşti. Că Barbu a stat la butoanele satisfacerii tuturor poftelor şandramalelor pesediste reiese şi dim mesajul telefonic pe care l-au primit participanţii: " Bună ziua! Cazarea dvs. se va face la hotelul... . Pe întreaga dvs şedere, dl. Adi Barbu vă stă la dispoziţie. Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să îl contactaţi la numărul de telefon 0733.025.9... . Vă recomand ca în momentul intrării în municipiul Slatina să îl sunaţi pentru a vă îndruma către hotel.''

Vă putem prezenta chiar și o listă restrânsă cu o parte din participanți şi numărul camerei în care a stat fiecare dudău roşu la hotelul City: Adrian Anghel,cam.305, Viorel Arcaş,217, Trifon Belacurencu,309, Neculai Bereanu,1o3, Liviu Bumbu,206, Daniel Butunoi,207, Leonard Cadăr,310, Ioan Chelaru,215, Viorel Chiriac,204, Florian Coca,216, Sandu Cordoş,302, Florin Constantinescu a primit un apartament dar şi o noapte la Reşca, Marius Coste,205, Liviu Donţu,311, Florinel Dumitrescu,201+ Reşca, Aurel Duruţ,104, Petru Filip,201, Toni Greblă,303 + Reşca, Dan Ioniţă,208, Sorin Lazăr,304, Nicolae Marin,209, Alexandru Mazăre,213, Şerban Mihăilescu,107, Augustin Mitu, Nicolae Moga,apartament 112, Nicolae Mohanu,202, Şerban Nicolae,102, Cosmin Nicula,214, Ştefan Oprea,102+Reşca, Marian Pavel,101, Liviu Pop,303, Florian Popa,307, Ion Rotaru,306, Daniel Savu,308, Georgică Severin,301, Timotei Stuparu,203, Matei Suciu,105, Constantin Tămagă,Reşca, Şerban Valeca,Reşca, şi Florea Voinea.

Consiliera sexy, amfitrioana petrecerii

Personajul central al petrecerii din cele două seri de senzație petrecute de senatori la Hotelul City a fost consiliera senatorului pesedist, Bianca Cristina Tonița. Ea a condus nu numai armata de fetițe repartizate prin camere, dar și lupte înverșunate cu pornirile multor senatori de vază ai țărișoarei. Pe care, fată ascultătoare, le-a pierdut. Atunci la Slatina dar și ulterior, pe post de cadână, așa cum era alintată, prin camerele de hotel din București. Culmea este că această Tonița este, se pare fiica unui director de la Penitenciarul din Târgu-Jiu.

 Georgică Severin l-a lăudat pe Vâlcov

Invitatul permanent de la Antena3, senatorul PSD, fost inițiator al primului Club al Simpatizanților lui Traian Băsescu, Georgică Severin, nu mai contenea cu laudele la adresa modului cum au fost primiți, cităm: ,,La hotelul lui Darius de la Slatina.''



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...