EXPLOZIV/DEZVĂLUIRILE Elenei Udrea CUTREMURĂ SRI/Ponta şi Ghiţă s-au întâlnit cu Cocoş în DUBAI!

EXPLOZIV/DEZVĂLUIRILE Elenei Udrea CUTREMURĂ SRI/Ponta şi Ghiţă s-au întâlnit cu Cocoş în DUBAI!

Noi v-am spus că vine CUTREMURUL...

Degringoladă fără precedent la vârful principalului serviciu de securitate al ţării! Plângerea Elenei Udrea de la DNA care îl vizează pe generalul-locotenent Florian Coldea conţine amănunte cutremurătoare. Sursele noastre din SRI spun că aceste lucruri ar fi urmat să ajungă oricum pe piaţă. Dealtfel, în cursul zilei de ieri, Cristian Troncotă, fostul rector al Academiei Naţionale de Informaţii a lăsat să se scurgă un amănunt care, deşi n-a trecut neobservat, n-a produs rumoarea pe care trebuia să o producă. Troncotă a spus, cu subiect şi predicat că fostul director al SRI, George Maior, a fugit pur şi simplu din fruntea instituţiei pentru a nu fi prins în acest seism care urma să se declanşeze.

Cristian Troncota afirma, într-o declaraţie citată de Adevarul.ro, că în Consiliul Director al SRI s-a luat o hotărâre în cazul Elenei Udrea cu care şeful de atunci al serviciului, George Maior, "nu a fost de acord" astfel încât acesta a demisionat pentru a evita un "scandal".

"Problema este ca între Udrea si Coldea s-a produs un declic cu care domnul Maior nu a fost de acord. Pentru a evita un asemenea scandal, Maior a demisionat. Sa stiti ca SRI este condus de un Colegiu Director, in care votul este secret. In cazul Elenei Udrea, Consiliul Director a hotarat ceva cu care domnul Maior nu a fost de acord, iar domnul Maior a plecat", a declarat Troncotă.

Ieşirea la rampă a lui Troncotă nu este întâmplătoare. La vârful SRI este deranj mare. Şi asta deoarece multă lume ştie că dezvăluirile apropiatei fostului preşedinte Traian Băsescu sunt adevărate sută la sută. Nu ne referim la ceea ce ea a spus în cele două interviuri ci la ceea ce a scris în plângerea de la DNA.

De exemplu, Udrea a dezvăluit că, înainte de reţinerea sa, Dorin Cocoş s-a întâlnit cu Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta la Dubai.

Preşedintele Klaus Iohannis este la curent cu aceste lucruri. Şi are şi soluţia. După toate probabilităţile, aşa cum a dat deja semnalul, nu el va fi cel care va muta. Dealtfel, însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti i-a făcut o vizită la Cotroceni pe această temă. Este de notorietate că şeful Comisiei de control a activităţii SRI, deputatul PSD Georgian Pop, este un apropiat al Ambasadei SUA la Bucureşti. Iar Pop ştie manevrele făcute de actualul interimar Coldea privind audierea la comisie şi, mai ales, manevrele pe care le încearcă Victor Ponta la presiunile lui Sebastian Ghiţă. Miercuri dimineaţă la prima oră acelaşi însărcinat cu afaceri al SUA l-a vizitat şi pe Ponta la Guvern.

De ce tace Traian Băsescu? Pentru că ştie toate aceste lucruri. Şi are încredere în Udrea. Aşa cum are încredere totală şi în corectitudinea şi cinstea şefei DNA, Codruţa Kovesi.

De ce nu discută nimeni despre vizita lui Sebastian Ghiţă la Dorin Cocoş, aflat în arestul Poliţiei? Ce legături există între ei? De ce se teme Ghiţă?


Ponta şi Ghiţă la Dubai

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”