EXPLOZIV/DEZVĂLUIRILE lui Ion Cristoiu despre INTERVIUL cu E. Udrea/CURVĂSĂRIE TOTALĂ PRESĂ/POLITICĂ

EXPLOZIV/DEZVĂLUIRILE lui Ion Cristoiu despre INTERVIUL cu E. Udrea/CURVĂSĂRIE TOTALĂ PRESĂ/POLITICĂ

Aproape că rămâi fără cuvinte când vezi ce curvăsărie s-a instalat, în timp, între așa-zișii presari și politicienii din România. Amănuntele furnizate de Ion Cristoiu despre așa-zisul interviu cu E. Udrea de la B1 dezvăluie o societate bolnavă, fățarnică, toxică. Vorbim despre high-societatea. Locul unde se fac jocurile. Difuzate apoi la televizor. Pentru prostirea poporului...

,,Joi, pe la prînz, în timp ce mă aflam la Rimini, m-a sunat ( în chip surprinzător, deoarece nu mai avem comerțul de altădată), Sorin Oancea, care mi-a zis că și-ar dori un interviu cu proaspăt eliberata Elena Udrea și că numai eu pot s-o sun, deoarece lui nu-i răspunde. Nu-mi trecuse prin cap să-i iau un interviu arestatei la domiciliu și nu vedeam, la vîrsta mea, cu ce m-ar face mai fericit un interviu cu Elena Udrea. I-am promis lui Sorin Oancea că voi încerca s-o sun, dar o voi face a doua zi, vineri, deoarece nu sunt un intim al doamnei ca s-o sun imediat ce-a ieșit din arestul preventiv. Seara, după intervenția mea telefonică la B1Tv, în care l-am criticat pe Traian Băsescu, m-a sunat Elena Udrea. După schimbul de replici obișnuite într-o asemenea împrejurare, i-am spus că Sorin Oancea vrea un interviu cu ea (am ținut să precizez asta ca să nu-i rămîn dator, pentru că-mi făcea o favoare) și că el m-a rugat pe mine să-i propun asta. Sincer să fiu speram că va refuza în chip politicos, pe motivul, întemeiat, că vrea să-și revină după 72 de zile de închisoare. Mi-a răspuns imediat că e bucuroasă să-mi dea un interviu, că e oricînd disponibilă pentru asta. I-am spus că o vor suna cei de la televiziune pentru a stabili condițiile concrete de transmisie din arestul la domiciliu. În timp ce vorbeam cu Elena Udrea, m-a sunat Traian Băsescu. Contrar credințelor din piață, nu sunt în telefoane cu Traian Băsescu. Fostul președinte mă sună cînd consideră că e nevoie să-și expună și punctul său de vedere într-o chestiune pentru care eu l-am criticat. De data asta era vorba de intervenția mea la B1Tv. L-am sunat imediat ce-am terminat convorbirea cu Elena Udrea mai întîi și cu Sorin Oancea mai apoi. Cum i-am motivat că vorbeam la telefon cu Elena Udrea pentru un interviu, Traian Băsescu n-a părut încîntat. Se temea ca Elena Udrea să nu spună ceva care s-o întoarcă în pușcărie.

N-aș fi făcut această dezvăluire, pentru care – recunosc – n-am mandat s-o fac de la fostul președinte, dacă ea n-ar infirma categoric acuzația lui Rareș Bogdan că interviul a fost comandat postului de către Traian Băsescu. Pe parcursul discuției cu Sorin Oancea, am ajuns amîndoi la concluzia că trebuie să apelăm la formula cu Cătălin Striblea comadant, iar eu, secund, formulă pe care am mai folosit-o. A rămas ca postul să aranjeze transmisia în direct din apartamentul Elenei Udrea. Au trecut vineri, sîmbătă, a trecut și prima parte a zilei de duminică. Deși îmi promisese că mă va suna pentru a discuta tematica, Elena Udrea n-a dat nici un semn. Duminică la prînz, pe aeroport fiind, în preajma îmbarcării, m-au sunat pe rînd Mura Frânculescu, producătoarea lui Cătălin Striblea și Cătălin Striblea, pentru a-mi spune că Elena Udrea nu vrea nici transmisie în direct, nici transmisie prin Skype. Am reacționat imediat că un interviu de două ore prin telefon va fi un dezastru, deoarece telespectatorii se vor plictisi de moarte văzînd doar mutrele noastre. A rămas să dialogăm cu Elena Udrea doar o oră, cealaltă fiind consacrată actualității politice. A ieșit ce a ieșit. Cei de la B1Tv susțin c-am făcut rating. Eu cred mai departe c-a fost o ratare, deoarece interviul prin telefon îl văduvește pe telespecator de imaginile sugestive ale interlocutorului.

Din cîte se vede, nu Elena Udrea, nu Traian Băsescu, nu Sorin Oancea și nici Cătălin Striblea au aranjat interviul. Interviul la am aranjat eu. E drept că la rugămintea lui Sorin Oancea.'' a scris Ion Cristoiu pe blogul său.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…

3 Hopa! Soldații ruși și-au creat pe Telegram o „scorbură” pe care Kremlinul nu o poate controla

4 Așa o fi?

5 Ăsta e, probabil, cel mai prost soldat rus! Priviți ce-a făcut după jefuirea unei case din Irpin