EXPLOZIV/Misteriosul tren nazist al COMORILOR EXISTĂ, confirmă autoritățile poloneze

EXPLOZIV/Misteriosul tren nazist al COMORILOR EXISTĂ, confirmă autoritățile poloneze

Autoritatile din districtul Walbrzych din Polonia au confirmat ca trenul nazist pe care doua persoane au sustinut recent ca l-au gasit, exista intr-adevar, scrie AFP. Potrivit presei locale, trenul respectiv a disparul in 1945, plin cu lucruri furate din orasul est-german Breslau, acum denumit Wroclaw si parte a Poloniei. Daca se va dovedi ca trenul este plin de aur si bijuterii va fi una dintre cele mai mari descoperiri din istorie.

Zygmunt Nowaczyk, vicepremar al orasului Walbrzych din sud-vestul Poloniei a spus ca s-a facut o descoperire in regiune, insa locul este tinut secret. Arkadiusz Golebiewski,, purtator de cuvant al autoritatilor locale, a spus ca un tren militar a fost gasit in zona orasului care se afla in apropierea granitei cu Cehia. Autoritatile vor examina trenul.

Un consilier juridic al celor doua persoane care au facut descoperirea spun ca trenul blindat are intre 120 si 150 metri lungime, insa nu s-au facut comentarii asupra continutului vagoanelor.

Pe 20 august s-a anuntat ca doua persoane sustin ca au gasit un tren nazist, a carui soarta este invaluita in mister de cand s-a zvonit ca a disparut aproape de sfarsitul Celui De-al Doilea Razboi Mondial, incarcat cu pietre pretioase si arme.

Potrivit miturilor locale, prezentate de Radio Wroclaw, trenul a intrat intr-un tunel din apropierea castelului Ksiaz in regiunea montana Silezia Inferioara si nu a mai iesit niciodata. Potrivit mitului, tunelul a fost apoi inchis si a fost uitata locatia sa. In regiune se zvoneste ca au existat si uriase santiere subterane de constructii unde prizonierii de razboi erau obligati de nazisti sa munceasca din greu.

Conform Radio Wroclaw, trenul lung de 150 de metri era incarcat cu arme, "echipamente industriale", pietre si metale pretioase si alte valori.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!