EXPLOZIV/O fostă consilieră a ȚOAPEI cu ZURGĂLĂI, recompensată de Penal cu 5000 de EURO/lună

EXPLOZIV/O fostă consilieră a ȚOAPEI cu ZURGĂLĂI, recompensată de Penal cu 5000 de EURO/lună

Geanina Pușcașu, fosta consilieră a țoapei cu zurgălăi Daciana Sârbu, câștigă, lunar, peste 5000 de euro. Mult peste salariul președintelui țării. Se pare că ea joacă rolul de spion al țoapei pe lângă penalul național. Altminteri nu se explică prezența ei la mai multe întâlniri importante. 

Geanina Puşcaşu a participat alături de Ponta la cele mai importante întâlniri pe care acesta le-a avut în calitate de premier, fiind prezentă la discuţiile din SUA cu vicepreşedintele Joe Biden şi la cele de la Beijing cu preşedintele Chinei Xi Jinping. S-a tras, de asemenea, în poză, cu Ponta și fostul premier britanic Tony Blair. 

Geanina Puşcaşu a fost plantată de Victor Ponta într-un post călduţ la Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM. Ca membru în consiliul de administraţie, Puşcaşu câştigă în fiecare lună aproape 2.000 de euro. La aceşti bani se adaugă salariul de consilier cu rang de secretar de stat în Guvernul României. Adică încă puţin peste 1.000 de euro în fiecare lună. Anul acesta, proaspătul demisionar de la Ministerul Transporturilor, Ioan Rus, a numit-o în boardul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Şi de aici consiliera lui Ponta mai câştigă încă 1.500 de euro pe lună (în funcţie de numărul de şedinţe la care participă). Ajungem cu uşurinţă la un total de 4.500 de euro . Dacă mai adăugăm la aceste sinecuri și pozițiile de membru în comisiile de privatizare de la Nuclearelectrica SA și Electrica SA., sărim ușor de 5000 de euro pe lună.

Iar ca ea sunt sute sub pulpana penalului național și Clanului Penal pe care-l patronează. Declarația de avere a Geaninei Pușcașu o puteți consulta  AICI .




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante