EXPLOZIV/Penalul, FILAT din nou la Istanbul și în avion! Iar a FUGIT PE FURIȘ!

EXPLOZIV/Penalul, FILAT din nou la Istanbul și în avion! Iar a FUGIT PE FURIȘ!

Penalul a fost fugit iar la turci! Ponta a fost fotografiat când a revenit, sâmbătă seara, în țară, după ce a fost, din nou, în Turcia. El s-a grăbit să revină la București, deoarece astăzi este Congresul PSD. 

Ponta a avut parte, alături de ceilalți călători, și de un mic incident, autobuzul care asigura legătura între terminalul aeroportului din Istanbul și avion defectându-se. Personalul turc a adus repede un alt autobuz, iar călătorii, inclusiv Ponta, au schimbat mașina. 

După ce a intrat printre ultimii în avion, penalul a ocupat un loc la clasa business, în apropierea aghiotantului, de la care a împrumutat niște căști audio, ascultând muzică pe tot parcursul zborului.

După aterizare, premierul penal al României nu a parcurs același drum spre ieșirea din aeroport, cu ceilalți călători, ci a fost condus pe traseul de protocol.

PS. Echipajul din avion, un Airbus 318, a fost ușor mai protocolar. Spre deosebire de drumul spre Istanbul, de această dată, în prezența Penalului, a coborât ecranele micilor televizoare, astfel încât pasagerii să poată urmări, pe harta proiectată, traseul, poziția avionului și viteza.

Căpitanul a anunțat și programul de acumulare mile de zbor al Tarom, în condițiile în care la zborul dus nu a făcut-o.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...