EXPLOZIV/Ponta a făcut SHOW la DNA/Amănunte INCENDIARE

EXPLOZIV/Ponta a făcut SHOW la DNA/Amănunte INCENDIARE

Ponta a fost întâmpinat la intrarea în DNA ca orice infractor mărunt. Adică a fost scanat și i s-a luat telefonul. Asta l-a enervat maxim.

Victor Ponta a fost irascibil și impertinent și în cele câteva minute petrecute în biroul de la DNA unde i-au fost aduse la cunoștință acuzațiile. L-a întrebat pe procurorul de caz Jean Nicolae Uncheșelu unde urmează să apară stenogramele în timp ce acesta urma procedura de citire. Nu i-a întins mâna nici la intrare, nici la ieșirea din birou. 

Dealtfel, Ponta a fost informat de Tiberiu Nițu încă de acum o săptămână că este posibil să fie chemat la audieri. Semn că cele două cârtițe, încă nedepistate, din DNA, ale găștii infracționale Ponta-Nițu-Cazanciuc își fac datoria până la capăt. Același Nițu i-a lăsat lui Ponta și un mic dosărel de presă al procurorului de caz. Mai mult, Ponta l-a chemat acasă pe Dan Sultănescu și i-a cerut să ia în calcul un scenariu cu el pus sub acuzare. Joi noaptea s-a întâlnit cu ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, adică după ce a primit înștiințarea să se prezinte la DNA. Povestea continuă.

În comunicatul de presă emis de DNA în legătură cu începerea urmăririi penale pe numele lui Ponta nu este menționat sprijinul acordat de SRI...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?