EXPLOZIV/Ponta, ACUZAT în Moldova că și-a CUMPĂRAT PĂMÂNT la Odessa. MII de hectare!

Liderul comuniștilor din Republica Moldova l-a acuzat pe premierul Valeriu Streleț că ar fi achiziționat împreună cu omologul său român Victor Ponta, și liderul PLDM, Vlad Filat, câteva mii de hectare de pământ în orașul Odessa din Ucraina. 

„Dumneavoastră împreună cu doi parteneri, Filat și un oarecare Victor Ponta, cu ce scop ați cumpărat peste 2000 de ha în orașul Odesa. Noi cunoaștem că liberalii s-au înzestrat cu averi pe malul lacului Herăstrău din București, asta e clar. Da voi de ce procurați acesti pământ? Ce puteți spune despre compania Cristal Nord din Otaci? Furtul care l-ați tras pe sub pământ acolo din ce direcție pompează spirtul – din Moldova în Ucraina sau invers?”, a spus Vladimir Voronin, un apropiat al Rusiei, spre amuzamentul parlamentarilor.

De remarcat că Ponta a decis acordarea unui împrumut de 150 de milioane de euro, aprobat și acordat la foc automat, Guvernului Streleț. Care tocmai a căzut!

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, i-a adresat o serie de întrebări premierului Valeriu Streleț, legate de activitatea companiei sale, „Bioprotect”. Streleț a respins acuzațiile și i-a transmis

„Foarte multe noutăți aflu astăzi în plenul Parlamentului referitoare la parteneriatul cu Ponta. Dacă ceva visați noaptea, nu spuneți în plenul Parlamentului. Dacă ceva visați noaptea nu spuneți în plenul Parlamentului pentru că nu e o chestie bună. Nu am alte averi care să nu fie incluse în declarația de venit. Am o singură companie pe care am fondat-o și din administrația căreia m-am retras din 2009 când mi s-a validat mandatul de deputat. Vă rog foarte atent. Pe doi deja i-am acționat în judecată. Nu o să ezit nici în alte cazuri”, a replicat premierul Streleț.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

2 BREAKING CCR a respins sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor p…

3 Asta se lasă cu pușcărie! / DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de v…

4 Ca-n filme! Ea este consiliera PNL care l-a prins pe omul lui Tudorache cu procesele verbale moșmondite!

5 ȘOC la vârful UE! Fondarea unei noi UE fără Ungaria și Polonia! Premierul Olandei încalcă în premieră un tabu …