EXPLOZIV/Presa TACE LAȘĂ. Cioloș, RĂZGÂNDIT de Iohannis în cazul Tobă? Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV/Presa TACE LAȘĂ. Cioloș, RĂZGÂNDIT de Iohannis în cazul Tobă? Amănunte INCENDIARE!

Cine l-a răzgândit pe Dacian Cioloș în cazul iminentei demiteri a lui Apud Petre Tobă? Publicul nu știe, dar joi, în jurul orelor 15.30, toate redacțiile știau că Cioloș l-a chemat la Guvern pe Tobă pentru a-l soma să demisioneze. Purtătorul de cuvânt Dan Suciu confirmase, neoficial, pentru toate redacțiile importante, decizia primului-ministru. Mai mult, așa cum noi am relatat încă de ieri, Cioloș a fost foarte enervat de scandalul izbucnit și mai ales de detaliile din așa-zisa teză de doctorat. A avut reacția unui om normal la cap.

Cu toate acestea, brusc, s-a lăsat liniștea. Tobă plecase demult de la sediul Guvernului și nu se întâmpla nimic. Toate telefoanele cu surse de informare au intrat pe silențios. În jurul orelor 18.00 s-a dat vestea că Cioloș va merge la Realitatea și că va face anunțul acolo. La miezul nopții, au zis mulți, ca la Guseth! Numai că miezul nopții a venit și primul-ministru s-a fâstâcit în explicații... Era vădit derutat și fals. Așa cum a fost și vineri dimineață când a fost întrebat ce s-a întâmplat.

Cine l-a făcut pe Cioloș să-și schimbe decizia? Un singur om putea să o facă. Ăla de s-a dus cu el de mână la sediul MAI pentru a-l instala cu pompă pe Petre Tobă, de ziceai că e Napoleon, sau că țara stă la mâna lui să fie salvată de cine știe ce pericole absconse!

Însă toată presa tace, lașă. Ca și în cazul actelor false de la Sibiu. 

A-l păstra în guvern pe Tobă reprezintă o mare umilință pentru Cioloș. Mai ales că cei doi știu acum ce s-a întâmplat. Și nu numai ei. Asta, unu la mână. Doi la mână este judecarea lucrării plagiate de către Comisia care i-a albit la foc automat pe Ponta și Oprea...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor

4 Rusia și SUA trimit nave de război în Marea Neagră. Kremlinul amenință cu război „pe scară largă”

5 Așa o fi?