EXPLOZIV/SĂGEATA folosită de Udrea şi STELU a ŢEPUIT BRD/Creditul n-a fost plătit/Terenul a fost scos la vânzare

EXPLOZIV/SĂGEATA folosită de Udrea şi STELU a ŢEPUIT BRD/Creditul n-a fost plătit/Terenul a fost scos la vânzare

Apar noi amănunte legate de terenul pe care Elena Udrea, peste noapte, l-a cedat unui anume Faur scăpând subit de un credit uriaş de peste 3 milioane de euro. Se pare că întreaga operaţiune a fost doar o ţeapă trasă băncii prin folosirea unei aşa-zise SĂGEŢI. 

Terenul de pe malul Lacului Grivita pe care Elena Udrea l-a cumparat in 2007 cu un credit ipotecar de la BRD este scos la licitatie de banca, anunta Centrul de Investigatii Media. Potrivit unui document publicat pe site-ul bancii, procedura urmeaza sa demareze in 11 februarie 2015.

In mai 2010, Elena Udrea declara, intr-o emisiune HotNews-RFI ca, pana la sfarsitul acelui an trebuie sa achite integral un credit contractat in 2007 pentru achizitionarea unui teren. Aceasta afirma, tot atunci, ca nu poate dormi din cauza ratei la banca.

In septembrie 2010, Elena Udrea a scapat de credit si de teren, care au intrat in posesia unui barbat in varsta de 35 de ani pe nume Alexandru Faur, în fapt o săgeată a lui STELU.

Capital scria ca Faur a fost partener de afaceri cu Gheorghe Stelian, cel care apare in scandalul retrocedarilor acordate de Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

Prin anuntul dat de BRD, Alexandru Faur urmeaza a fi executat silit de BRD, dupa ce nu a reusit sa ramburseze creditul preluat de la Elena Udrea.

Licitatia pentru terenul cumparat de Elena Udrea cu banii de la BRD incepe de la pretul de 7.097.350 de lei.

"Persoanele care vor sa cumpere imobilul la licitatie sunt obligate sa depuna la dispozitia executorului judecatoresc o garantie reprezentand 10% din pretul de incepere a licitatiei", se arata in anuntul bancii, potrivit site-ului Centrul de Investigatii Media.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară