EXPLOZIV/Ultimul TUN dat de Penal, în ULTIMA ZI de mandat! 63 de milioane EURO pentru furtișaguri, la Bistrița-Năsăud!

EXPLOZIV/Ultimul TUN dat de Penal, în ULTIMA ZI de mandat! 63 de milioane EURO pentru furtișaguri, la Bistrița-Năsăud!

Guvernul Ponta a alocat judetului Bistrita-Nasaud, in ultima zi de mandat, aproximativ 63 milioane euro, reprezentand finantari pentru 97 proiecte de investitii derulate de Consiliul Judetean si de 45 de primarii, sustine presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan.

Dintre primarii, 30 sunt conduse de primari ai PSD, 12 de primari membri ALDE, iar trei de primari ai PNL, informeaza Agerpres.

"Am primit oficial o informare care confirma suportul acordat de fostul premier al Romaniei, domnul Victor Ponta, in ultima sa zi de mandat in fruntea Guvernului Romaniei. Prin Ordinul Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, nr. 984/02.11.2015, judetului Bistrita-Nasaud i-a fost alocata suma de 277.602.802,86 lei (62,8 milioane de euro), reprezentand finantare pentru finalizarea lucrarilor la 97 proiecte de investitii", spune Radu Moldovan, intr-o postare pe Facebook..

Aproximativ 13,5 milioane euro vor merge catre Consiliul Judetean, pentru continuarea lucrarilor de amenajare si consolidare a sapte drumuri judetene, alti 550.000 euro vor ajunge la Primaria orasului Nasaud, pentru lucrari la strazi si la reteaua de apa si canalizare, iar 2,1 milioane lei vor fi folositi de Primaria orasului Sangeorz-Bai pentru modernizarea a cinci kilometri de drum comunal, care fac legatura cu DN 17D.

Restul banilor vor ajunge in 43 de comune din judet, pentru modernizarea unor drumuri comunale, strazi si ulite, pentru reabilitarea unor unitati de invatamant, extinderi ale retelelor de canalizare si alimentare cu apa, reabilitarea a doua sedii de primariei si construirea a doua noi cladiri in care sa functioneze administratiile comunale.

"Ma bucur ca Guvernul Romaniei, condus de Victor Ponta, dupa ce a reparat o parte importanta din nedreptatile facute asupra majoritatii cetatenilor din tara noastra, a gasit solutii pentru a continua dezvoltarea judetului Bistrita-Nasaud! Vreau sa ii multumesc public pentru activitatea din fruntea Guvernului Romaniei si pentru tot sprijinul acordat investitiilor publice din judetul Bistrita-Nasaud", se mai arata in mesajul postat de presedintele CJ Bistrita-Nasaud pe pagina de socializare.

Bistrițeanul.ro/Radu Moldovan, alături de Ponta la Congresul PSD!
18/10/2015 14:54:35 Claudia ANDRON  
POLITIC
Chiar la această oră, la Sala Palatului din București are loc congresul PSD care va valida alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de lider al PSD. Radu Moldovan, președintele PSD BN, stă în primul rând, umăr în umăr cu Victor Ponta și la un loc distanță de Dragnea.
Organizația PSD BN pare a fi una puternică la nivel central, după cum reiese din imaginile transmise de televiziunile naționale de la Sala Palatului, acolo unde chiar în aceste momente are loc Congresul PSD, care va valida președintele ales de organizațiile locale și vor decide care dintre cei 21 de candidați (15 bărbați și șase femei) vor ocupa cele 10 locuri de vicepreședine din partea bărbaților și patru din partea doamnelor. 

În tot acest timp, Radu Moldovan, președintele PSD BN, a urmărit discursurile celor care au luat cuvântul în primul rând, umăr în umăr cu premierul Victor Ponta și la un scaun distanță de Liviu Dragnea. A râs alături de Victor Ponta atunci când în discursul său, Ion Iliescu le-a atras atenția liderilor PSD că nu sunt alături de elita țării, de oamenii de cultură, exemplificând că au lipsit de la Festivalul Enescu - unde doar premierul a apărut pentru câteva minute.      





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…