Geoană: Liviu Dragnea este exponentul unei specii pe cale de dispariţie. Tipul de politică în care foloseşti funcţia publică să faci avere e pe cale de încheiere

Geoană: Liviu Dragnea este exponentul unei specii pe cale de dispariţie. Tipul de politică în care foloseşti funcţia publică să faci avere e pe cale de încheiere

Senatorul Mircea Geoană a declarat, joi, că preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, este exponentul unei specii de politician pe cale de dispariţie, el arătând că acest tip de a face politică, în care se foloseşte funcţia publică pentru a face avere şi averea, pentru politică, se încheie.

Liviu Dragnea este exponentul unei specii pe cale de dispariţie. E o specie transpartinică. Azi, acest tip de a face politică, în care foloseşti funcţia publică ca să faci avere şi averea ca să faci politică, e pe cale de încheiere. Sunt convins că Justiţia va continua să fie fără niciun fel de milă la adresa acestui tip de comportament de oameni politici care confundă visteria statului cu buzunarul propriu”, a spus Geoană.

El a arătat că ”domnul Dragnea” nu e o ”piesă singulară” în politica românească şi a menţionat că cei care se vor asocia cu ”acest tip de Dragnea” vor sfârşi prin ”extincţie”.

”Toate partidele au astfel de specimene. Şi, ca şi în viaţă, şi în istorie, există o adaptare la o nouă eră. Suntem într-o altă eră, în care opinia publică în primul rând nu mai acceptă acest profil de politicieni. Celor care se asociază cu acest tip de Dragnea, din toate partidele, mai devreme sau mai târziu vor sfârşi aşa cum sfârşeşte orice specie pe cale de dispariţie: prin extincţie. Aceasta spune suficient de mult despre opinia pe care o am faţă de acest domn”, a spus Geoană.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

3 De citit!

4 Așa o fi?

5 Blinken a dat Moscovei un document scris care l-a înfuriat pe Lavrov