George Scutaru și-a dat demisia de la Camera Deputaților

George Scutaru și-a dat demisia de la Camera Deputaților

Deputatul PNL George Scutaru și-a dat vineri demisia din Parlament, el urmând să preia funcția de consilier pe probleme de securitate al președintelui Klaus Iohannis.

Foto: (c) CRISTIAN NISTOR/ AGERPRES ARHIVA

"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru onoarea de a fi fost coleg cu dumneavoastră în acest mandat și pentru onoarea de a fi fost deputat în Camera Deputaților timp de 10 ani. Mulțumesc buzoienilor și celor de pe Valea Buzăului care m-au creditat și m-au votat timp de 3 mandate. Mulțumesc colegilor din Comisia de apărare și președinților ( Comisiei — n.r.) cu care am lucrat foarte bine, domnul deputat Stănișoară, domnul deputat Canacheu și domnul Mocioalcă și mai ales minunaților colegi liberali, colegilor mei deputați având onoarea să le fiu (...) și lider de grup. Domnule Neacșu (n.r.—liderul grupului PSD de la Camera Deputaților), ați dat dovadă de eleganță în relația cu opoziția, domnule președinte Zgonea vă mulțumesc și dumneavoastră pentru colaborare și să știți că îmi voi aminti cu nostalgie chiar și de momentele când îmi tăiați microfonul", a spus Scutaru, în plenul Camerei Deputaților.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a arătat la rândul său că, prin plecarea lui Scutaru, grupul parlamentar al PNL pierde un lider foarte bun. "Am avut o relație deosebită, este un om al dialogului, rar mai găsești un om atât de tolerant. Îi mulțumesc, chiar dacă uneori îi mai tăiam microfonul", a spus Zgonea.

George Scutaru a fost aplaudat de toți deputații prezenți vineri în sala plenului.

AGERPRES/(A-autor: Dana Piciu, editor: Vicențiu Purcărea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...