Gorghiu spune că Iohannis i-a dat certificat de VIRGINITATE

Alegerea lui Iohannis a ajuns un fel de prosteală în faţă pentru mulţi. Una dintre aceşti mulţi este fetiţa asta cu clopoţei, Alina Gorghiu. Care s-a dat jignită şi a făcut ochii mari când a fost comparată cu Elena Udrea. Ca şi cum Udrea ar fi ceva sub demnitatea ei. Să nu mai vorbim de Băsescu. Adică poate fi comparat Băse cu Iohannis? Făţărnicia asta este incredibilă. Mai ales că ea se umflă în pene cu votul din 16 noiembrie...

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Galaţi, că timpul va demonstra ce "înseamnă decenţă în politică" şi că nu există nicio asemănare în ceea ce îi priveşte pe ea şi preşedintele ales Klaus Iohannis, în raport cu Elena Udrea şi preşedintele în exerciţiu Traian Băsescu.

"Eu nu vreau să răspund la genul acesta de întrebări pentru că timpul o să demonstreze că nu există niciun fel de asemănare. Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică, bun simţ. Klaus Iohannis a apucat să vă demonstreze; dacă la mine 12 ani de politică nu au fost suficienţi, prin apariţii publice, luări de cuvânt să vă dumineresc, promit că în următorii 12 ani am să o fac”, a afirmat Ghorghiu, răspunzând unei întrebări dacă există asemănări sau deosebiri între ea şi Klaus Iohannis, comparativ cu Elena Udrea şi Traian Băsescu.

La rândul său, celălalt co-preşedinte PNL, Vasile Blaga, a spus că între Elena Udrea şi Alina Gorghiu sunt deosebiri foarte mari.

"Deosebirile sunt foarte mari între Alina şi doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas în ierarhia PNL. E o femeie dedicată muncii în echipă, extrem de dedicată, şi care iată nu a dorit să-şi facă un partid ca să fie preşedinte. A fost aleasă preşedintele unui partid istoric, a spus Blaga. De fapt, Blaga a vrut să spună că a urcat ierarhia pat cu pat...

Cei doi lideri s-au aflat, vineri, la Galaţi, unde au participat la cea de-a XXI-a ediţie a Galelor PNL.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul despre ce se întâmplă în China! Oameni buni, acolo este acum iadul!

2 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 Un articol devastator. Toți moldovenii ar trebui să-l citească!

5 LIVE Virusul ucigaș / 41 de morţi şi 1.300 de persoane contaminate în China. Armata trimite personal medical la…

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan