Guvernarea PANARAMELOR/După MUISTA de la Transporturi, CONTORSIONISTĂ la Transelectrica!

Guvernarea PANARAMELOR/După MUISTA de la Transporturi, CONTORSIONISTĂ la Transelectrica!

O nouă mostră de de angajare sexuală a detonat în presă. După muista angajată de Șova la CNADNR, la Transelectrica au angajat o contorsionistă importată de la Capatos! Este vorba despre contorsionista Cătălina Sorina Ene, o specialistă de la Direcția Guvernanță Corporativă din Transelectrica SA, începuse ”o carieră” în cu totul alt domeniu.

Citește și  România LOR/MUISTA angajată de Șova la CNADNR ia 1000 de EURO pe lună și a pontat 7 zile tot anul! FOTO+VIDEO

Până să ajungă să poarte costume elegante în birourile Transelectrica SA, Cătălina a purtat ținute puțin mai deocheate în platourile emisiunii mondene ”Un show păcătos”, unde a fost asistenta lui Dan Capatos, și la o altă emisiune a aceluiași post TV, unde s-a luptat pentru inima unui ”burlac” cu alte câteva domnișoare. La ”Burlacul”, sezonul din 2011, Cătălina Sorina Ene susținea că hobby-urile sale sunt lectura, fotografia și călătoriile.

Citește și  EXPLOZIV/Ioan Rus îi dă presupusei AMANTE 100 de MILIOANE lei vechi/lună/Clujeanca, fostă ziaristă TV, coordonează MASTERPLANUL

Cătălina Sorina Ene, în vârstă de 25 de ani, a ajuns chiar să reprezinte Transelectrica și Guvernul României în China, îndeplinindu-și, astfel, una dintre ''marile sale pasiuni''.

Citește și  Povestea MODERNĂ a Mariei Magdalena via Ponta-Tăriceanu

Acestea nu sunt, însă, singurele competențe profesionale ale Cătălinei. Tânăra se recomandă ca fiind și... contorsionistă, scrie realitatea.net

Nu este însă singurul exemplu de panaramă care a ajuns să ocupe peste noapte o poziţie râvnită de specialişti într-o instituţie de interes naţional.

Simona Decu Jerep are pe mână, la doar 35 de ani, Şantierul 2 Mai SA Mangalia. Fostă jurnalistă la Curierul Naţional, a condus pentru o perioadă o revistă a trustului Intact, controlat de familia Voiculescu. Pentru funcţia de şef la Şantierul 2 Mai SA, prin care ţara noastră administrează participaţia sa de 49% din Daewoo Mangalia Heavy Industries, a fost propusă de Ministerul Economiei. Şantierul a raportat în 2014 o cifră de afaceri de aproape 18 milioane de lei şi un profit net de 128 de mii de lei. Asta în condiţiile în care Daewoo Mangalia Heavy Industries a declarat în 2014 pierderi de peste 100 de milioane de lei. Simona Decu a mai fost angajată a Secretariatului General al Guvernului.

Citește și  EXCLUSIV/Cătălina2, noua ,,PRĂJITURICĂ'' a lui Dragnea, RECOMPENSATĂ cu EXCURSII în 57 de ȚĂRI

Cătălina Belgiu, prăjiturica lui Dragnea, a ajuns din Piteşti, din biroul fostului prefect, direct la Serviciul Anticorupţie din cadrul Ministerului Dezvoltării. Conform declaraţiei de avere a tinerei, care ar fi protejata liderului PSD Liviu Dragnea, Cătălina are un salariu anual de 35.000 de lei, a mai câştigat 18.000 de lei ca expert în cadrul unui proiect al Ministerului Educaţiei şi 10.000 de la o societate comercială.

Liliana Miron, fostă şefă de cabinet a ministrului Constantin Niţă şi a ministrului Mihai Tudose a fost şi ea numită director general adjunct la SMART SA, o filială a Transelectrica. Director general al companiei este milionarul Constantin Iacov, prieten al lui Victor Ponta. Din declaraţia de avere reiese că Liliana Miron a câştigat anul trecut aproape 200 de mii de lei din salariu şi indemnizaţii.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...