Ioan Gyuri Pascu i-a scris lui Tudor Gheorghe

Ioan Gyuri Pascu i-a scris lui Tudor Gheorghe

Artistul Ioan Gyuri Pascu a postat pe blogul personal o scrisoare deschisa adresata "bardului neamului romanesc" Tudor Gheorghe, in care spune ca isi "permite ca, in numele tuturor celor nascuti pe acest pamant din familii mixte sau de alte nationalitati" sa ceara iertare ca "nu suntem rumani atat de verzi si de vii ca domnia ta". El face astfel aluzie la mesajul public de sustinere pe care Tudor Gheorghe l-a transmis pentru candidatul la presedintie, premierul Victor Ponta.

Ce spune Tudor Gheorghe despre Victor Ponta: "Eu cred ca la Cotroceni ar fi bine sa ajunga Victor Ponta. Avem nevoie, ca presedinte, de un cetatean roman tanar, inteligent si mai ales viu". Vezi mai jos mesajul:

Scrisoarea lui Gyuri Pascu:

Ma adresez ¬ bardului neamului romanesc¬ cunoscut sub numele de Tudor Gheorghe.

Ma numesc Ioan Gyuri Pascu si sunt cetatean roman crestin-ortodox, nascut din sange de roman spurcat cu sange de ungur ,de slovac si de polonez, in 1961,in Agnita,fix in mijlocul Romaniei Mari.

N-am fost si nu voi fi membru al vreunui partid, poate doar daca s-ar infiinta un partid al IUBIRII,LUMINII si ADEVARULUI.

N-am participat la nicio campanie electorala si nu voi spune romanilor cu cine sa voteze sau sa nu voteze, E fix treaba lor.Oricum ,in acesti 25 de ani de ¬libertate¬ am fost ¬guvernati¬de niste indivizi lipsiti de cel mai elementar bun simt,care si-au facut nevoile, ca sa ma exprim elegant,pe alegatorii lor.

Sunt si eu posesor de voce,nea Tudore.Poate nu asa grozava ca a matale sau,daca ma gandesc putin,poate ca da.

In calitate de fost strungar,profesor de limba romana (nasol pentru o corcitura,nu?), de autor a sase carti si a 12 albume de muzica originala cu textele aferente,de interpret al unor rolisoare in niste filme premiate international, imi voi permite ca,in numele tuturor celor nascuti pe acest pamant din familii mixte sau de alte nationalitati,sa cer iertare domniei tale ca nu suntem rumani atat de verzi si de vii ca domnia ta!

P.S. grija la colegii din Filarmonicile cu care umbli prin tara,pe banii nu stiu cui. Verifica-i daca sunt toti rumani vii.

Initial voiam sa¬mi pun un deget pe obraz,da¬ mi-am amintit ca bunica (pardon- jumate slovaca,jumate poloneza),m-a invatat sa cer iertare chiar daca nu socot ca am gresit!

Mesajul lui Tudor Gheorghe

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

2 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

3 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”

4 ULTIMA ORĂ Schimbări majore la vârful armatei ruse din Ucraina

5 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!