Iohannis, IRITAT de o întrebare TÂMPITĂ pusă de la Ghiţă TV

Iohannis, IRITAT de o întrebare TÂMPITĂ pusă de la Ghiţă TV

Preşedintele Klaus Iohannis a manifestat iritare la întrebările adresate de jurnalistul postului de televiziune patronat de Sebastian Ghiţă în cadrul conferinţei de presă susţinută împreună cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, scrie  BN24.ro .

„În ce măsură este important dialogul româno-rus şi în ce măsură poate fi afectată securitatea din regiune din cauza crizei din Grecia”, a întrebat reporterul RTV, rugându-l pe Preşedintele Iohannis să spună şi ce a discutat despre Grexit cu liderii europeni.

„Putem să ne spicuim noi întrebarea din acest text, da?”, a replicat Klaus Iohannis, vizibil iritat. Reporterul a repetat întrebările şi Preşedintele a răspuns că el personal nu a avut niciun contact cu Vladimir Putin.

„Dialogul e întotdeauna important, încercăm să evităm o situaţie în care animozităţile ar esacalada în Federatia Rusa. Este ceva similar cu războiul rece. După cum ştiţi, eu personal nu am avut un contact cu preşedintele Putin”, a spus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina