Iohannis, IRITAT de o întrebare TÂMPITĂ pusă de la Ghiţă TV

Iohannis, IRITAT de o întrebare TÂMPITĂ pusă de la Ghiţă TV

Preşedintele Klaus Iohannis a manifestat iritare la întrebările adresate de jurnalistul postului de televiziune patronat de Sebastian Ghiţă în cadrul conferinţei de presă susţinută împreună cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, scrie  BN24.ro .

„În ce măsură este important dialogul româno-rus şi în ce măsură poate fi afectată securitatea din regiune din cauza crizei din Grecia”, a întrebat reporterul RTV, rugându-l pe Preşedintele Iohannis să spună şi ce a discutat despre Grexit cu liderii europeni.

„Putem să ne spicuim noi întrebarea din acest text, da?”, a replicat Klaus Iohannis, vizibil iritat. Reporterul a repetat întrebările şi Preşedintele a răspuns că el personal nu a avut niciun contact cu Vladimir Putin.

„Dialogul e întotdeauna important, încercăm să evităm o situaţie în care animozităţile ar esacalada în Federatia Rusa. Este ceva similar cu războiul rece. După cum ştiţi, eu personal nu am avut un contact cu preşedintele Putin”, a spus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

5 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală